Credion Zuid-Hollandse Eilanden helpt Alexsa Bouw succesvol bij financiering aankoop bedrijfspand

Credion Zuid-Hollandse Eilanden helpt Alexsa Bouw succesvol bij financiering aankoop bedrijfspand

Foto: Alexandru Saghel en Jan van Eijk (Credion)

Sinds 2002 is Alexandru Saghel, eigenaar van Alexsa Bouw, actief in het onderhoud van industrieel- en bedrijfsmatig onroerend goed en het onderhoud/renovatie van particuliere woningen. De opdrachten worden uitgevoerd door heel het land.

Bedrijfsruimte

Door het groeiend aantal opdrachten in schilderwerken was er behoefte aan een bedrijfsruimte waarin spuitcabines konden worden geplaatst. Daarnaast was een grotere kantoorruimte ook zeer welkom.

Een passende locatie werd gevonden op het bedrijventerrein Borchwerf II in Oud-Gastel. Door zijn fiscalist werd Saghel geadviseerd het financieringstraject te laten begeleiden door Credion Zuid-Hollandse Eilanden.

Financiering met flexibel karakter

Saghel gaf aan te zoeken naar een financiering met een flexibel karakter: geen strak aflossingsregime, maar voldoende vrijheid om vervroegde aflossingen te kunnen doen. De aanvraag werd door financieringsspecialist bij Credion Zuid-Hollandse Eilanden Jan van Eijk ingediend bij Guus Oerlemans van Briqwise Nederland. Briqwise Nederland koppelt ondernemers en investeerders op één platform. Na een korte scan en taxatie van het onderhavige bedrijfspand, werd er door Briqwise Nederland direct contact gezocht met een investeerder en werd er snel invulling gegeven aan de financiering.

Alexandru Saghel is nu tussen zijn opdrachten door al druk bezig met de inrichtingen en aanpassingen van zijn nieuwe bedrijfspand.

Meer weten?

Heeft u ook investeringsplannen of vragen over werkkapitaal of de aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Credion Zuid-Hollandse Eilanden
📞 (088) 133 73 10
📧 zhe@credion.nl