Credion Zuid-Hollandse Eilanden en Qredits assisteren bij opstart “De Kluis"

Credion Zuid-Hollandse Eilanden  en Qredits assisteren bij opstart “De Kluis"

Chiron Koole en Marc van Alphen zijn twee zeer enthousiaste personal trainers, die hebben besloten hun (gespierde) krachten te bundelen om de volgende stap in hun ondernemerschap te zetten door de opstart van een nieuwe Personal Trainings (PT) Studio in Alblasserdam.

Training zowel fysiek als mentaal

Beide heren waren al actief als Personal Trainer in de fitness branche, dit in combinatie met hun werk als fitness instructeur op verschillende sportscholen. Hun visie gaat echter verder dan alleen training voor de fysieke ontwikkeling van het lichaam. Ook het mentale aspect, vaak het onderliggende probleem bij gewichtsstoornissen, krijgt hierbij de nodige aandacht. De aanpak is het aanbieden van een programma waar niet alleen de doelstelling van de klant, zoals afvallen of aankomen, centraal staat, maar ook het vasthouden hiervan door middel van het creëren van een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van mentale weerbaarheid.

Marc vertelt: “Wij gaan echt aan de slag met de probleemstelling en kijken waar het daadwerkelijke probleem vandaan komt en wat wij eraan kunnen doen. Werken alleen aan de simpele doelstelling afvallen/aankomen is volgens ons niet genoeg; wij stoppen niet bij de basis”. Chiron vult hierbij aan: “Een voorbeeld hiervan is de behandeling van obesitas. Deze aandoening kan worden veroorzaakt door gebrek aan zelfvertrouwen, depressie of slecht stressmanagement. Naast een intensief fysiek traject werken wij ook aan een mentaal traject. Hierbij zorgen wij ervoor dat de klant niet terugvalt in oude gewoonten. Wij maken mensen sterker en gezonder zowel fysiek als mentaal en geven ze iets waar ze de rest van hun leven iets aan hebben”. 

Financieel plan

Op 10 december j.l. was de officiële opening van de PT Studio "De Kluis". Echter voor de opening was er eerste een zoektocht naar de juiste apparatuur voor de studio en de financiering hiervan. Om de financiering te realiseren hebben de heren contact opgenomen met Jan van Eijk, financieringsspecialist van Credion Zuid-Hollandse Eilanden. In samenwerking met Marc en Chiron werden de plannen vertaald in een ondernemersplan en een bijbehorend financieel plan. Nu was het zaak een financier te vinden die past bij de ondernemers en hun bedrijf. Vanwege de goede ervaringen met financieringsaanvragen voor starters bij Qredits, werd hier een kredietaanvraag ingediend.

De aanvraag werd adequaat opgepakt door Qredits adviseur Sylvia van den Heerik en zeer snel volgde er een passende financiering voor de ondernemers. De ondersteuning van Qredits ging verder dan alleen de financiering. Chiron en Marc worden het eerste halfjaar vanuit het coaching programma begeleid door een ervaren ondernemer, die hen zal helpen bij het verder ontwikkelen van het ondernemerschap.

Meer weten?

Heeft u ook investeringsplannen of financieringsvragen over werkkapitaal of de aankoop van bedrijfsmatig onroerend goed? Neem dan vrijblijvend contact op met Credion Zuid-Hollandse Eilanden. Ons team gaat graag samen met u op zoek naar een passende oplossing.