Crowdfundingproject: Aankoop uniek beleggingspand voor innovatief bedrijf Carver in Leeuwarden

Crowdfundingproject: Aankoop uniek beleggingspand voor innovatief bedrijf Carver in Leeuwarden

Credion Friesland heeft in samenwerking met Geldvoorelkaar een mooi project opgezet: een aankoop van een uniek beleggingspand voor innovatief bedrijf Carver in Leeuwarden.

Duurzaam investeren

Een ondernemer uit Leeuwarden is een groot voorstander van duurzaam investeren. Ook bij de aanschaf van zijn twaalfde pand, aan de Celciusweg in Leeuwarden, staat duurzaamheid centraal. Dit pand zal worden verhuurd aan Carver, producent van elektrische voertuigen. Carver is met behulp van provincie Fryslan en gemeente Leeuwarden, de Friesche Ontwikkelingsmaatschappij en de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij in Leeuwarden neergestreken om haar assemblage en test center hier te vestigen. De Accelgroup (o.a. Batavus) neemt met haar dochter Babboe-bakfietsen voor 40% deel in Carver.

Financiering

De financiering wordt gebruikt voor de aankoop van een groot bedrijfspand (ca. 2.100 m2 op een perceel van 6.700 m2) aan de Celciusweg in Leeuwarden, ten behoeve van verhuur aan Carver, dat onlangs het huurcontract voor 5+5 jaar tekende. Het pand wordt gekocht en gefinancierd met eigen middelen en een lening van de gemeente Leeuwarden (werkgelegenheidsstimulering).

De ondernemer: ShareYourAmbition

Graag zou ik de komende jaren meer vastgoed op De Zwette aankopen en in bezit houden. Ik wil mijn panden steeds up-to-date houden, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua energiezuinigheid. Mijn doel is al mijn panden vóór 2023 te voorzien van energielabel A. Een groot deel van het geld dat vrijkomt wordt daarom geherinvesteerd in het verduurzamen van de portefeuille. Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk De Fabriek.

Door te investeren in dit project draagt u bij aan een bijzonder leuk concept: het stimuleren van de werkgelegenheid in Leeuwarden en de opkomst van elektrische voertuigen, die zorgen voor een schonere omgeving. Zo werken ondernemers en investeerders samen aan een duurzame toekomst. 

Meer weten?

Heeft u interesse om mee te investeren in een beleggingspand waar duurzaamheid centraal staat? Kijk voor meer informatie op geldvoorelkaar.nl

Of neem contact op met Credion adviseur René van de Graaf: 06 21 86 03 62 of email rvandegraaf@credion.nl 

Klik hier voor een artikel in de Leeuwarder Courant "Producent driewieler in oude pand PostNL in Leeuwarden"