Credion Leiden en PIN Voorschot bieden Hengelsport Leiden passende oplossing

Credion Leiden en PIN Voorschot bieden Hengelsport Leiden passende oplossing

Ruim 4 jaar geleden zijn Martijn van der Wouden en Robert Hooymans, dé ondernemers achter Hengelsport Leiden, hun business gestart. Hengelsport Leiden is een begrip in de Leidse regio en ver daarbuiten. Het wordt gedraaid door fanatieke vissers, die hun sporen verdiend hebben in de diverse takken van hengelsport. De passie voor hun vak uit zich ook in de relaxte sfeer in de winkel, iedereen krijgt een kopje koffie, kunnen rustig rondkijken en worden kundig geadviseerd.

Ondernemers Martijn van der Wouden en Robert Hooijmans zijn destijds bewust in Leiden gestart, omdat er in deze regio geen goed aanbod was voor de hengelsportliefhebber. Hengelsport Leiden is goed gelegen bij de uitvalswegen en, zeker net zo belangrijk, heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast ligt de winkel vlak aan het water, zodat de hengels en overige visbenodigdheden uitgeprobeerd kunnen worden.

Krimpende markt

In hun branche zien ze een krimpende markt en naar verwachting zal er slechts een enkele winkel per regio overblijven. Met een groot assortiment, goed advies, gezamenlijke inkoop en nieuwe activiteiten weet Hengelsport Leiden hun positie te behouden en zelfs uit te breiden. Trots zijn de heren dat ze de zaak helemaal zelf hebben bedacht, gestart en een mooie en goedlopende zaak hebben opgebouwd.

Kortlopende zakelijke financiering

Om meer bekendheid aan de zaak te geven, hebben de ondernemers besloten deel te nemen aan een beurs. Echter, voor de voorbereiding van deze beurs heeft Hengelsport Leiden geld nodig: een kortlopende zakelijke financiering. Om dit te realiseren hebben ze contact opgenomen met Daniël van Egmond van Credion Leiden. Daniël kent Hengelsport Leiden goed. Beide ondernemers hebben meerdere activiteiten in Leiden ontplooit en zijn bekende gezichten. Hij wil ze graag verder helpen met verwezenlijking van hun droom. “Leiden kent een sterk netwerk en je krijgt continue bevestiging dat ze goed bezig zijn. Dit is de kracht van het netwerk,” aldus Daniël van Egmond.

“Als Credion adviseur zit je naast de klant, waarbij je kunt helpen maar ook kritisch bent naar de juiste oplossing. Wij werken vanuit een onafhankelijke positie en hebben het beste met de klant voor. ”

PIN Voorschot

Tijdens het gesprek tussen de ondernemers en Daniël van Egmond werd al snel duidelijk dat hun oplossing voor de kortlopende zakelijke financiering zou liggen bij PIN Voorschot. PIN Voorschot maakt het namelijk mogelijk om snel en eenvoudig aan extra geld te komen voor uw onderneming. Vervolgens hebben Credion en PIN Voorschot samen de financiering geregeld.

Martijn van der Wouden geeft aan: “Het PIN Voorschot werd door onze Credion adviseur voorgesteld. Het is een krachtig product wat snel en eenvoudig geld beschikbaar kan stellen. Door de eenvoudige en snelle screening konden wij snel over ons geld beschikken. Zeker een aanrader voor andere ondernemers. De terugbetaling via de automatische splitsingen werkt bijna ongemerkt.”

Foto: Robert Hooymans en Martijn van der Wouden