Unieke objectfinanciering in toonaangevend Topsportzorgcentrum Groningen

Unieke objectfinanciering in toonaangevend Topsportzorgcentrum Groningen

Credion Waterland MB RV heeft in samenwerking met Geldvoorelkaar een mooi project opgezet: een unieke objectfinanciering in een toonaangevend Topsportzorgcentrum in Groningen.

Topsportzorgcentrum

Het TopsportZorgCentrum is uniek: topsport, topzorg en wetenschap zijn gebundeld op één locatie. Het TopsportZorgCentrum heeft een grote aantrekkingskracht op dienstverleners uit het hele land. Sporttalenten uit heel Nederland zullen namelijk trainen in het TopsportZorgCentrum. Tevens is het pand de nieuwe trainingslocatie van de eerste selectie van FC Groningen. Op de 2e verdieping zijn toonaangevende zorgaanbieders en professionals samengebracht, die gezamenlijk een bijdrage leveren aan het gehele spectrum van de sportende mens.

Financiering

De financiering wordt gebruikt om de afbouwfase, die uit eigen middelen reeds is voorgefinancierd, te herfinancieren en het werkkapitaal weer vrij te maken.

De Onderneming

INTER-PSY is een instelling voor basis- en gespecialiseerde GGZ met meer dan 400 medewerkers en 20 vestigingen in Noord-Nederland. Wij behandelen patiënten met psychische of psychiatrische klachten, opdat ze met meer zelfvertrouwen, veerkracht en autonomie de regie over hun eigen leven kunnen krijgen en houden. Hierbij hebben we aandacht voor alle aspecten die een rol spelen bij het verbeteren van iemands gezondheid en welzijn.

Voor het bieden van zorg is huisvesting nodig. Om dit structureel, passend en efficiënt in te richten is de vennootschap L en J Panden B.V. opgericht, die geschikt onroerend goed aankoopt, beheert en doorverhuurt.

Om de toenemende vraag naar onze diensten te faciliteren en invulling te geven aan het combineren van Topsport en Topzorg is de 2e verdieping in het TopsportZorgCentrum in Groningen aangekocht door L en J Panden B.V. Deze verdieping van maar liefst 866,48 m² wordt verhuurd aan GGZ-instellingen. Huurders zijn INTER-PSY, een lokaal ziekenhuis, een sportmedisch- en expertisecentrum voor beweging, een fysiotherapeut en een sportvereniging. Op 5 oktober jl. hebben de huurders hun intrek genomen in het pand. De verdieping is hiermee volledig verhuurd.

De ondernemer: ShareYourAmbition

Het is mijn ambitie om aan te tonen dat het echt veel efficiënter en beter kan in de zorg. De verspilling in de zorg moet worden getackeld met ondernemende en kundige zorgprofessionals, die zich warm en betrokken opstellen. INTER-PSY werkt volgens deze overtuiging en blijft groeien. Zorg voor onze gezondheid raakt ons allemaal. U kunt er aan bijdragen dat topzorg geleverd kan worden in het TopsportZorgCentrum.

Meer weten?

Heeft u interesse om mee te investeren in een unieke objectfinanciering? Kijk voor meer informatie op geldvoorelkaar.nl