Credion Leiden, Duin- & Bollenstreek realiseert passende financieringsoplossing voor Lab071

Credion Leiden, Duin- & Bollenstreek realiseert passende financieringsoplossing voor Lab071

Onlangs heeft Credion LeidenDuin- & Bollenstreek een mooi financieringstraject mogen afronden voor een horecabedrijf.

De financieringsaanvraag voor het nieuwe horecabedrijf Lab071 van Yorick en Reanne Bakker dat eind 2018 op het Leiden Bio Science Park geopend wordt hebben wij mogen begeleiden.

Van alle grootbanken kwam Peter Varkevisser van ABN AMRO Bank N.V. met de beste aanbieding, wat uiteindelijk resulteerde in een volledige overstap van huisbank. Niet alleen het nieuwe bedrijf, maar ook de bestaande bedrijven Scarlatti, De la Soul en Boutique Hotel d'Oude Morsch verhuizen mee, inclusief de bestaande financieringen en het volledige betalingsverkeer.

Gelukkige ondernemers, een enthousiaste nieuwe huisbankier en een tevreden intermediair. Dank ook aan Paul Herman (bestuur Koninklijke Horeca Nederland afdeling Leiden) en Bram Stokman (Adhoc horecamakelaars B.V.) voor de introductie.