Credion Texel MB RV begeleidt Restaurant Oranjerie 't Vogelhuis naar mooie financieringsoplossing

Credion Texel MB RV begeleidt Restaurant Oranjerie 't Vogelhuis naar mooie financieringsoplossing

Recent hebben we de bedrijfsopvolging en rechtsvormwijzing Restaurant Oranjerie 't Vogelhuis in De Koog op Texel mogen begeleiden.

De Tweede generatie is als firmant uitgetreden en de derde generatie heeft het bedrijf voortgezet en tevens de VOF-structuur omgezet in een BV-structuur. Gekoppeld aan dit traject is ook uitgevoerd een traject van bedrijfsherfinanciering.

Door dit traject integraal aan te pakken, hebben we naast een aanbod van de huisbankier ook een mooi aanbod uit de markt weten te halen van de ING-bank. Niet alleen op tarieven, maar vooral op voorwaarden won deze keer de ING de wedstrijd door geen privé-borgstellingen te vragen, geen extra zekerheden te bedingen en om een echte financiële scheiding aan te kunnen brengen rondom de bedrijfsopvolging. Prive blijven de ondernemers gewoon bij hun huisbank waar ze al sinds de oprichting van hun bedrijf in 1934 zitten en omdat ze prima tevreden zijn over de dienstverlening van de Rabobank Noord-Holland Noord.

Kortom niet alleen bij investeringen, maar ook bij bedrijfsopvolging of rechtsvorm wijziging is het goed om extra aandacht te besteden aan de keuze voor uw bedrijfsfinanciering!

Misschien kan het Credion Optimalisatie traject ook iets voor u opleveren!