Credion Lek-& Merwestreek realiseert financiering voor Deco Home Gorkum

Credion Lek-& Merwestreek realiseert financiering voor Deco Home Gorkum

Voor Deco Home Gorkum heeft Credion Lek- & Merwestreek via crowdfunding € 45.000 weten op te halen voor de nieuwe locatie van Deco Home Gorkum in Gorinchem Oost.

Deco Home Gorkum is een bedrijf welke al vanaf 2004 wordt gerund door de heer en mevrouw Eikelboom. Schilderwerk, behangen, interieurinrichting is hun lust en leven, echter door de hoge huurkosten in het Piazza Center in Gorinchem is ervoor gekozen om te verhuizen naar Gorinchem Oost.  Doordat het productaanbod niet zodanig is dat daar een grote passantenstroom voor nodig is, is gekozen voor een goedkopere locatie. Echter voor de verhuizing, inrichting en nieuwe inventaris was tijdelijk wat extra geld nodig. Om dit te realiseren kwamen de heer en mevrouw Eikelboom in contact met Credion adviseur Marc Damen van Credion Lek- en Merwestreek.

Marc Damen geeft aan: “Om Deco Home Gorkum ook op de nieuwe locatie goed te kunnen profileren was extra geld nodig om deze investeringen te doen. Na een prettig kennismakingsgesprek met de heer Eikelboom, heb ik na het in kaart brengen van de financiële situatie en de wensen van de ondernemers een Adviesplan opgesteld met hierin mijn advies hoe we deze financiering kunnen realiseren”.

Crowdfunding

Door de samenwerking van Credion Lek- en Merwestreek (Marc Damen) en Waarde voor je geld, werd het investeringstraject voor deze financiering middels crowdfunding succesvol gerealiseerd.

In het vierde kwartaal van 2018 gaat men de nieuwe locatie openen.

Meer weten?

Weten of crowdfunding voor uw financieringsvraagstuk ook interessant is? Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw crowdfunding opties ook over waar nog meer financieringsmogelijkheden voor u liggen.