Credion en Fyndoo helpen Il Borgo haar dromen te realiseren

Credion en Fyndoo helpen Il Borgo haar dromen te realiseren

Hugo en Yolanda willen hun ondernemingsdroom een stap verder brengen. Om dit te realiseren, hebben ze financiering nodig. Dit is lastiger dan gedacht. Gelukkig heeft Henri van Montfort, hun Credion-adviseur, vaker met dit bijltje gehakt. Samen met Henri bekijken ze de verschillende mogelijkheden. Via het financiële matchmaking platform Fyndoo kan Henri aan Hugo direct inzicht geven bij welke investeerder ze wel of geen financiering kunnen aanvragen.

Il Borgo

Hugo en Yolanda zijn een begrip in Helmond. Hun horecabedrijf ‘Il Borgo‘ veroverde in een paar jaar de harten van de stad. Nu willen ze hun ondernemersdroom een stap verder brengen, met grand café De Vijfhoeck en restaurant La Bocca. Samen met Credion-adviseur Henri van Montfort van de Credion vestiging Helmond-Eindhoven, vonden ze daarvoor de perfecte financiering via het Fyndoo-platform van Topicus.

Aan kwaliteiten geen gebrek bij ondernemersduo Hugo en Yolanda. Binnen twee jaar was hun ‘Il Borgo’ de beste horecazaak van Helmond, groeide hun team naar 25 mensen en zien ze nu kans om hun concept uit te breiden. Wij willen ze die kans bieden, door hen te helpen op een makkelijke en snelle manier de juiste financiering te vinden met Fyndoo.

Fyndoo

Het platform van Fyndoo brengt ondernemers, adviseurs en financiers samen en zorgt met slimme technologie voor passende financieringen. Iedere betrouwbare financier en adviseur kan zich aansluiten, maar ondernemers zien alleen wie voor hen relevant is. Voor Hugo en Yolanda betekende dit dat ze in hun zoektocht naar een goede financier snel inzicht kregen in hun kansen. Door samen met Credion-adviseur Henri hun wensen en eisen in te voeren, kregen ze direct een overzicht van financiers en financieringsvormen die bij hun aanvraag passen.

Hoger niveau

Hugo en Yolanda konden al snel gaan nadenken over de inrichting van hun grand café en restaurant. Zij vonden de juiste financiering en kunnen de Helmondse horeca naar een nog hoger niveau tillen.

Weten waar voor u de kansen liggen?

Er zijn echter honderden ondernemers als Hugo en Yolanda. Ondernemers met passie voor hun vak, bewezen kwaliteiten en de droom om hun bedrijf tot grote hoogte te brengen. Wij willen niet dat deze dromen verdwijnen doordat de uitvoering ingewikkeld en tijdrovend is. Neem contact op met ons kantoor in Helmond voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.