Credion Zeeland brengt financieringsstructuur Delta Marine Crewing in lijn met haar groeiambities

Credion Zeeland brengt financieringsstructuur Delta Marine Crewing in lijn met haar groeiambities

Delta Marine Crewing is een bemanningsbureau gevestigd in Vlissingen. Elke dag brengt zij werkgevers en medewerkers bij elkaar, zodat projecten – waar ook ter wereld – verzekerd zijn van continuïteit en de juiste bemanning. Delta Marine Crewing kent de business en de projecten van haar opdrachtgevers, of zij nu actief zijn in de koopvaardij, sleepvaart, offshore, bagger, tankvaart, yachting, ship delivery of heavy lifting. Zij weet die zeevarenden te vinden die de opdrachtgevers uit de brand helpen.

Alle crewmanagers van Delta Marine Crewing hebben een scheepvaartachtergrond en kennen de  kwaliteiten van hun medewerkers en weten waar hun hart ligt. Dat maakt de bemiddelingsactiviteiten persoonlijk, snel en effectief.

Groeiambities

Dat deze manier van werken wordt gewaardeerd blijkt uit de snelle groei van de activiteiten. Omdat ondernemen ook vooruitzien is, wenste Delta Marine Crewing haar financieringsstructuur ook in lijn te brengen met haar groeiambities. Een passende vorm daarvoor werd bij de huisbank niet gevonden. Via via kwam men echter in contact met de financieringsadviseur van Credion Zeeland.

Via het netwerk van Credion bleken er meerdere geschikte financieringspartijen geïnteresseerd om met Delta Marine Crewing mee te groeien. Door financieringsadviseur Hans van Dienst van Credion Zeeland werden meerdere partijen benaderd met de juiste informatie om tot een passend financieringsvoorstel te komen. Na een eerste selectie werden in overleg met de ondernemers twee financieringspartijen uitgenodigd om hun voorstel in Vlissingen toe te komen lichten.

Alternatieve financieringsoplossing

Uiteindelijk bleek het voorstel en de financieringsvorm van Boozt24 het best te passen bij de wensen en plannen van Delta Marine Crewing. De aansluiting op het platform van Boozt24 werd vervolgens in korte tijd gerealiseerd. “Een financieringsoplossing die we niet kenden en waar we zonder de hulp van de Credion adviseur niet op waren gekomen,” aldus de tevreden directie van Delta Marine Crewing.

Meer weten?

Voor verdere informatie omtrent dit project of willen weten wat Credion voor u kan betekenen, neem dan contact op met:

Credion Zeeland
Hans van Dienst
Senior Adviseur Financieringsadvies

Telefoon: (0113) 25 33 11
E-mail: hvandienst@credion.nl