Logi-App krijgt factoringoplossing via Credion Drechtsteden

Logi-App krijgt factoringoplossing via Credion Drechtsteden

Logi-App is een relatie van Schipper Accountants, net als Credion Drechtsteden onderdeel van de Schipper Groep. Logi-App groeit snel en wil blijven investeren in de verdere ontwikkeling van deze innovatieve app.

De Logi-App is een uitgebreide boordcomputeroplossing voor smartphones en tablets in vrachtwagens. Dit platform heeft de logistiek ondernemer veel te bieden. Het is een bedrijfszekere en flexibele oplossing die voorziet in alle mogelijkheden die van een moderne boordcomputer mag worden. Grote voordelen daarnaast zijn de lage kosten in aanschaf en gebruik.

De ondernemers van de Logi-App hebben Credion verzocht een financiering te verzorgen om de app verder te ontwikkelen en te voorzien van innovatie uitbreidingen.

Hiervoor is een factoringaanvraag opgesteld en voorgelegd bij een aantal factoringbedrijven. Bij het vergelijken van de offertes bleek Boozt24 de meest passende oplossing te kunnen bieden tegen een aantrekkelijk tarief.

Na acceptatie van de offerte was de daadwerkelijke aansluiting binnen een aantal werkdagen gerealiseerd en werden de eerste facturen uitbetaald door Boozt24.

Meer weten over factoring of andere financieringsoplossingen?

Wilt u meer informatie omtrent dit project of wilt u weten wat Credion voor u kan betekenen, neem dan contact op met de Credion-vestigingen:

Credion Zeeland

Hans van Dienst
Senior Adviseur Financieringsadvies

Telefoon: (0113) 25 33 11
E-mail: hvandienst@credion.nl

Credion Drechtsteden

Dick de Jong
Senior Adviseur Financieringsadvies

Telefoon: (078) 622 11 31
E-mail: ddejong@credion.nl