Credion Texel en Newfunding realiseren projectfinanciering voor Nieuw Leven

Credion Texel en Newfunding realiseren projectfinanciering voor Nieuw Leven

Voor cliënt Nieuw Leven BV heeft Credion Texel via crowdfunding € 1.550.000 weten op te halen voor project financiering nieuwbouw in de recreatie op Texel. Nieuw Leven is een echt familiebedrijf waar al sinds 1965 groepen gasten kunnen overnachten. In 2017 hebben zij de stap gezet om de groepsaccommodatie geheel nieuw te bouwen. Duurzaamheid, service, zorggerichtheid, persoonlijke benadering, passend op Texel, rust, ruimte, natuur, luxe, kwaliteit en professionaliteit staan daarbij centraal. 

De nieuw gebouwde villa's voldoen aan al deze eisen en zijn op dit moment zelfs een Europese primeur. De woningen zijn namelijk volledig zelfvoorzienend op energiegebied en hebben dus geen aansluiting op het gas- en elektriciteitsnetwerk. De nieuwste vormen van energieopwekking en -opslag worden gecombineerd en 75% van het waterverbruik wordt bespaard.

Crowdfunding

Voor het realiseren van een nieuw groepsverblijf (drie geschakelde 12-persoonsvilla's) was financiering nodig. Door de samenwerking van Credion Texel (Maarten-Jeroen den Boer) en NewFunding, werd het investeringstraject voor deze nieuwbouw middels crowdfunding succesvol gerealiseerd.

Op dit moment verloopt de bouw van het nieuwe groepsverblijf door het familie-recreatie-bedrijf voorspoedig. Onlangs is het hoogste punt bereikt! Vanaf maart 2018 gaat men het nieuwe groepsverblijf verhuren.

Wilt u een van de eerste gasten worden? Dat kan! Bekijk snel de prijzen en beschikbaarheid. U kunt direct boeken via de website.

Meer weten?

Weten of crowdfunding voor uw financieringsvraagstuk ook interessant is? Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Indien u het op prijs stelt, adviseren wij u naast uw crowdfunding opties ook over waar nog meer financieringsmogelijkheden voor u liggen.