Groeifinanciering succesvol voorgefinancierd via Spotcap

Groeifinanciering succesvol voorgefinancierd via Spotcap

Een gerenommeerde onderneming met bewezen trackrecord had het voornemen om in het eerste kwartaal van 2017 een derde vestiging te openen. De daarvoor benodigde investering in inventaris, maar vooral voorraad, wenste men te financiering met een verhoging van de kredietfaciliteit.

De bank wenste voor de beoordeling een ondernemingsplan en definitieve jaarcijfers 2016. De opdracht om deze financiering te verzorgen werd door de ondernemer aan Credion Zeeland/Drechtsteden, onderdeel van Schipper Corporate Finance (Schipper Credion), verleend.

Om echter snel te kunnen ondernemen adviseerde Credion om de aanvraag ter voorfinanciering bij Credion partner Spotcap in te dienen. Spotcap beoordeelde de aanvraag met name op basis van actuele rekeningomzetten en interne cijfers en kon binnen 24 uur de gevraagde kredietfaciliteit verstrekken. 

Meer weten?

Voor verdere informatie omtrent dit project of willen weten wat Credion voor u kan betekenen, neem dan contact op met:

Credion Zeeland

Hans van Dienst
Senior Adviseur Financieringsadvies

Telefoon: (0113) 25 33 11
E-mail: hvandienst@credion.nl

Credion Drechtsteden

Dick de Jong
Senior Adviseur Financieringsadvies

Telefoon: (078) 622 11 31
E-mail: ddejong@credion.nl