Referentie: Adri Timmerman BV

Referentie: Adri Timmerman BV

“Ik kwam bij Marc Damen terecht via een radiocommercial die ik gehoord had over Credion. Marc Damen is eigenaar van Credion Altena en Lek- & Merwestreek. Waar de reguliere banken dachten in problemen dacht Marc in oplossingen en hij heeft mij aan een alternatieve financiering geholpen. Marc is duidelijk in zijn communicatie. Een direct aanspreekpunt, korte lijnen dat is wel zo fijn. Ik ben tevreden over de oplossing die Marc geboden heeft.  Een aanrader dus! ”

Adri Tmmerman - directeur Adri Timmerman BV

----

Adri Timmerman BV
Sinds 1974 is Adri Timmerman werkzaam in de wereld  van hout en diverse andere producten t.b.v de grond-weg- en waterbouw. Zowel in de hardhout- als de naaldhoutwereld heeft hij diverse functies bekleed alvorens hij voor zich zelf begon. Mede  dank zij die ervaring kennen  we de wensen van de klant en de mogelijkheden om die wensen in te vullen.

www.timmermanhout.nl