Credion regelt overnamefinanciering van Zorgboerderij Beversoord

Credion regelt overnamefinanciering van Zorgboerderij Beversoord

De heer H. Makkenze heeft in samenwerking met Credion Drechtsteden (onderdeel van de Schipper Groep) een financiering verkregen ten aanzien van de overname van een bestaande zorgboerderij in de Hoeksche Waard.

Zorgboerderij Beversoord is een biologisch akkerbouwbedrijf welke vanaf 2000 het landbouwbedrijf een bredere betekenis heeft willen geven. Hiervoor wordt er in samenwerking met Humanitas dagbesteding aangeboden aan mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij biedt de zorgboerderij werkplekken voor meerdere groepen.

Financieringsmemorandum

Om de heer Makkenze bij te staan in het verkrijgen van een financiering is een financieringsmemorandum opgesteld. In samenwerking met de adviseurs van Schipper Credion is succesvol een bancaire financiering verkregen voor de aankoop van de zorgboerderij. Hierbij zijn meerdere financiers benaderd en is de ondernemer bijgestaan in de contacten met deze financiers, de onderhandelingen en de contractuele afwikkeling van het financieringstraject.

Voor verdere informatie omtrent dit project kunt u contact opnemen met:

Dick de Jong
Senior Adviseur Financieringsadvies

Telefoon: (078) 622 11 31
E-mail: ddejong@credion.nl