Credion vindt beste deal voor TTS Reiniging

Credion vindt beste deal voor TTS Reiniging

Voor financieel gezonde ondernemingen is het in de regel geen probleem om bij de bank een financiering te regelen. Echter bij welke financiële instelling krijg je nu de beste condities? Daarbij gaat het uiteraard niet alleen om het te betalen rentepercentage, maar bijvoorbeeld ook om de hoogte van het te verstrekken bedrag en de benodigde dekking.

TTS Reiniging is een allround reinigingsspecialist met meer dan 20 jaar ervaring in de meest specialistische reinigingsklussen in heel Nederland. Een ervaren en goed opgeleide ploeg van 60 medewerkers staat 24/7 klaar. Het bedrijf werkt volgens de modernste technieken en met de nieuwste apparatuur. Bovendien werkt TTS volgens de hygiënerichtlijn HACCP en is ze gecertificeerd met het veiligheidssysteem VCA Petrochemie. TTS werkt voor bedrijven in alle sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, zuivelindustrie, weg- en waterbouw, zorgsector, maar ook de kantorenmarkt.

Bas Brussaard en Rolf van Wijk, de eigenaren van TTS Reiniging uit Heerenveen, kwamen voor een dergelijk financieringsvraagstuk te staan. Gezien de stabiele financiële positie van hun bedrijf wilden de ondernemers het tot dan toe gehuurde bedrijfspand in eigendom verkrijgen. Voor de financiering van deze vastgoedtransactie stapten zij in eerste instantie naar hun huisbankier, maar ze hadden hun twijfels of ze hier wel een optimale aanbieding zouden krijgen. "Toevallig raak ik in diezelfde periode in gesprek met Jacob Nammensma van Credion Associatie. Hij stelde voor om iemand van Credion mee te laten kijken. Zodoende kwam ik in contact met Andries Hondema, van Credion Friesland West. Andries had direct vertrouwen in een goede afloop en ging gelijk aan de slag", aldus Bas Brussaard. 

Volgens Andries Hondema heeft Credion ondernemers veel extra's te bieden: "Wij hebben een compleet uitgewerkte aanvraag aan drie bancaire partijen voorgelegd en van alle drie kregen wij op korte termijn een voorstel. Dankzij onze bancaire achtergrond zijn wij in staat om met reële voorstellen naar de bank te gaan. Dat is ook ons grootste pluspunt ten opzichte van andere financiële deskundigen. Wij kunnen niet alleen de financiële positie van een onderneming beoordelen, maar wij kunnen dit ook vertalen naar het format van de banken. Bovendien hebben wij een uitgebreid netwerk en zitten wij direct met de juiste mensen aan tafel".

Bas Brussaard, was zeer tevreden over de werkwijze van Credion: "Andries kwam al heel vlot met prima voorstellen van verschillende banken. Samen met Andries hebben wij met alle drie partijen een gesprek hier op ons bedrijf gehad. Ik geloof niet dat ik dat zelf voor elkaar had kunnen krijgen. Om zelf bij drie banken offertes aan te vragen kost gewoon te veel tijd. Dankzij Credion hebben wij de best mogelijke deal gekregen. Daarmee heeft Credion zichzelf terugverdiend!"

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!