Credion realiseert financiering voor Medisch Centrum Gelderlandplein

Credion realiseert financiering voor Medisch Centrum Gelderlandplein

Medisch Centrum Gelderlandplein is een centrum voor eerstelijns gezondheidszorg gelegen naast het winkelcentrum Groot Gelderlandplein in Buitenveldert. Na een voorbereidingstijd van ruim vier jaar en een bouwtijd van bijna een jaar is medio 2012 het Medisch Centrum Gelderlandplein in gebruik genomen.

Het centrum verzorgt wijkgerichte eerstelijnsgezondheidszorg voor Buitenveldert, Amstelveen Noord en bewoners van de Zuidas, gevestigd in een voormalig bankgebouw. Huisarts, apotheek, fysiotherapeut, thuiszorg en artsenlaboratorium hebben elkaar gevonden in een gezamenlijk streven naar meer samenwerking.

Credion heeft de (mede) initiatiefnemer, Bernard Prins, geadviseerd en begeleid voor de financiering van de aankoop en uitbreiding van het pand.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!