Credion Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 8, 7322AG Apeldoorn
Maak een afspraak

Over deze vestiging

Sinds de oprichting in september 2015 is Credion Apeldoorn B.V. actief op het gebied van bedrijfsfinancieringen. De vestiging is als franchisenemer aangesloten bij de landelijke adviesorganisatie Credion met 53 vestigingen in het land. Dankzij een uitgebreid netwerk van meer dan 110 geldverstrekkers realiseert Credion jaarlijks ruim één miljard euro aan bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Door een mix van kennis, achtergronden en ervaring in alternatieve en bancaire financiering komen de bij Credion Apeldoorn aangesloten adviseurs altijd tot de best passende bedrijfsfinanciering voor u als ondernemer.

Voor de MKB ondernemers gevestigd in Apeldoorn en omgeving richten we ons op financieringsoptimalisatie, overname financiering, object financiering, werkkapitaal financiering en vastgoed financiering.

We werken bij voorkeur 100 procent digitaal, zonder de stap van de persoonlijke kennismaking en samenwerking over te slaan.

Onze Adviseurs

John Hoven
Na werkzaam te zijn geweest voor de Rabobank en Verzekeringsmakelaar Marsh is John in 2009 gestart als zelfstandig Credion adviseur (IJssel-Delta). Sinds 2015 is hij actief bij Credion Apeldoorn. John is zodoende een ‘oude rot ‘ op het gebied van bedrijfsfinanciering in algemene zin, maar gezien zijn persoonlijke belangstelling en vaktechnische specialisatie heeft hij een voorliefde voor de financiering van onroerend goed, zowel eigen gebruik als commercieel verhuurd.
Petra Lichtenberg
Met veel plezier heeft Petra meer dan 30 jaar gewerkt in de bancaire sector (ABNAMRO en ING). Door de toegenomen regelgeving en reorganisaties kwam er helaas steeds minder tijd en aandacht voor maatwerkadvies aan MKB-ondernemers. De stap naar Credion Adviseur (Rotterdam-Rijnmond) was in 2017 zodoende voor haar een logische keuze om meer ondernemers te kunnen helpen bij het realiseren van hun ambities. Sinds dit jaar is zij actief bij Credion Apeldoorn. Binnen het hele palet aan bedrijfsfinancieringen is werkkapitaalfinanciering haar speciale aandachtsgebied.

Al onze adviseurs zijn uiterst kundig en geheel onafhankelijk. Zij begeleiden u van het begin tot het eind. Van plan tot realisatie. Van droom tot eerste steen. We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met een van onze adviseurs.

Wilt u succesvol een bedrijfsfinanciering aanvragen? Wij helpen u alvast door de valkuilen te belichten die wij regelmatig tegenkomen bij de realisering ervan.

Locatie

Credion Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 8, 7322AG Apeldoorn
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op