Credion Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 8, 7322AG Apeldoorn
Maak een afspraak WhatsApp

Over Credion Apeldoorn

Sinds de oprichting in september 2015 is Credion Apeldoorn B.V. actief op het gebied van bedrijfsfinancieringen. De vestiging is als franchisenemer aangesloten bij de landelijke adviesorganisatie Credion met 47 vestigingen in het land. Dankzij een uitgebreid netwerk van meer dan 140 geldverstrekkers realiseert Credion jaarlijks ruim één miljard euro aan bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Door een mix van kennis, achtergronden en ervaring in alternatieve en bancaire financiering komen de bij Credion Apeldoorn aangesloten adviseurs altijd tot de best passende bedrijfsfinanciering voor u als ondernemer.

Voor de MKB ondernemers gevestigd in Apeldoorn en omgeving richten we ons op financieringsoptimalisatie, overname financiering, object financiering, werkkapitaal financiering en vastgoed financiering.

We werken bij voorkeur 100 procent digitaal, zonder de stap van de persoonlijke kennismaking en samenwerking over te slaan.

Onze Adviseur

John Hoven
Na werkzaam te zijn geweest voor de Rabobank en Verzekeringsmakelaar Marsh is John in 2009 gestart als zelfstandig Credion adviseur (IJssel-Delta). Sinds 2015 is hij actief bij Credion Apeldoorn. John is zodoende een ‘oude rot ‘ op het gebied van bedrijfsfinanciering in algemene zin, maar gezien zijn persoonlijke belangstelling en vaktechnische specialisatie heeft hij een voorliefde voor de financiering van onroerend goed, zowel eigen gebruik als commercieel verhuurd.

Onze adviseur is uiterst kundig en geheel onafhankelijk. Hij begeleidt u van het begin tot het eind. Van plan tot realisatie. Van droom tot eerste steen. We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken.

Wilt u succesvol een bedrijfsfinanciering aanvragen? Wij helpen u alvast door de valkuilen te belichten die wij regelmatig tegenkomen bij de realisering ervan.

Maak een afspraak

Adresgegevens Credion Apeldoorn

Credion Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 8, 7322AG Apeldoorn
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op