Contactgegevens

Credion Amsterdam Transvaalkade
Transvaalkade 13
1092 JK Amsterdam

(020) 560 89 80
amsterdamtransvaalkade@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Amsterdam Transvaalkade

Vincent Kloeth

Vincent Kloeth

Adviseur


Ondernemers willen kansen omzetten in resultaat. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd. Dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een 'nee' aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend vindt?

De Financieringscheck:
bent u nog steeds passend gefinancierd?

Het financieringslandschap is behoorlijk aan het veranderen. Waar banken in Nederland tot voor kort nog circa 85% van het zakelijke financieringsvolume voor hun rekening namen, vullen nieuwe aanbieders nu in ras tempo de ruimte op die de terugtrekkende banken achterlaten.

Het is ook geen uitzondering meer dat alternatieve kanalen, zoals crowdfunding platformen, financieringen realiseren boven € 1.000.000 óf dat jonge ondernemingen aanzienlijke bedragen ophalen met behulp van informal investor netwerken of investeringsfondsen.

Het begrip gestapeld financieren heeft zijn intreden gedaan. Dit biedt een goed antwoord op de vraag naar het realiseren van maatwerkfinanciering voor ondernemingen. Juist in deze periode van voorzichtige economische groei is de behoefte aan maatwerk éxtra groot.

Een simpele bancaire lening is tegenwoordig niet meer het antwoord op de behoefte van veel ondernemingen. Door het aanbieden én combineren van verschillende financieringstypen (nieuw én oud: kredieten, leasing, factoring, crowdfunding, informal investors etc.) zijn wij in staat om de financieringsbehoefte tegen de béste voorwaarden en condities te realiseren.

Hiervoor hebben wij de Financieringscheck in het leven geroepen. Dit is een efficiënte scan op basis waarvan wij kunnen analyseren of een bestaande financiering nog past bij de onderneming (qua voorwaarden en condities). Veel ondernemers zijn zich er bijvoorbeeld niet van bewust dat zij (vaak) periodiek de rente met hun geldverstrekker kunnen onderhandelen.

Anderzijds kan de Financieringscheck, voor ondernemingen met een vermogensbehoefte, op korte termijn inzicht bieden in de wijze waarop deze behoefte het beste ingevuld kan worden. Uiteraard kan juist hier het stapelen van nieuwe en traditionele kanalen uitkomst bieden.

Meer weten over de Financieringscheck? Of vrijblijvend behoefte aan een adviesgesprek over de lopende verplichtingen en mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Vincent Kloeth of Lara Le Goff via 020 560 89 80 of amsterdamtransvaalkade@credion.nl.

Daarom is er Credion

Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en gedegen. Ze nemen u al het werk uit handen en zullen niet nalaten een zo groot mogelijk voordeel voor uw onderneming uit het vuur te slepen. Het zal u niets verbazen dat de Credion adviseur dit net zo'n uitdaging vindt als u. Dat heeft er alles mee te maken dat ze zelf ondernemer zijn.

  1. MKB Kredietadviseur Credion nu ook in Amsterdam

Samenwerking

Credion Amsterdam Transvaalkade werkt samen met onderstaande partner(s).

Nieuwint & Van Beek
De accountants en adviseurs van Nieuwint & Van Beek zijn ruim 60 jaar actief in Groot-Amsterdam. Het kantoor richt zich sterk op mkb-ondernemers. N&VB beschikt over een groot netwerk van fiscaal en bedrijfseconomisch gespecialiseerde deskundigen.

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.