Credion Amsterdam MB RV

Pilotenstraat 43b, 1059CH Amsterdam
Maak een afspraak

Over deze vestiging

Vanaf 1 januari 2018 is Credion Amsterdam MB RV een feit. Een samenwerkingsverband van 6 zelfstandige senior Kredietadviseurs.

Een unieke mix van bancair-, ondernemers, bedrijfseconomische en fiscaal juridische kennis biedt u de mogelijkheid om u gedegen te laten adviseren op het gebied van MKB Bedrijfsfinanciering.

Voor de MKB ondernemers gevestigd in regio Amsterdam richten we ons op financieringsoptimalisatie, overname financiering, object financiering, werkkapitaal financiering en vastgoed financiering.

We werken bij voorkeur 100 procent digitaal, zonder de stap van de persoonlijke kennismaking en samenwerking over te slaan.

Middels onze Credion SLA’s beschikken we over snelle en soepele ingangen bij de reguliere (Nederlandse) grootbanken, hebben we speciale vastgoed financieringsoplossingen, lease- factoring- en crowdfunding oplossingen welke we passend voor uw bedrijf wel of niet gestapeld kunnen inzetten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom een keer bij ons langs in de Pilotenstraat 43b te Amsterdam.

Exclusieve Credion Autolease-deal voor uw onderneming

Speciaal voor onze relaties hebben we, in samenwerking met LeaseBuddy, een exclusieve Credion-leasedeal voor uw onderneming. Door slim in te kopen, kunnen wij een aantal nieuwe auto’s uit voorraad full operational aanbieden tegen te laagste prijs én met de beste voorwaarden. Zo heeft u geen omkijken meer naar een autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud; u hoeft alleen nog maar te tanken!

Klik hier voor de Credion Autolease-deals

Locatie

Credion Amsterdam MB RV

Pilotenstraat 43b, 1059CH Amsterdam
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken met de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op