Contactgegevens

Credion Agrarisch Team Zuid
Kanaaldijk N.W. 21b
5707 LA Helmond

(085) 90 20 218
agrarischteamzuid@credion.nl
Informatie of afspraak

Credion Agrarisch Team Zuid

Henri van Montfort

Henri van Montfort

Financieringsspecialist


Joop van Dijck

Joop van Dijck

Financieringsspecialist


Als agrarisch ondernemer heeft u met heel veel specifieke situaties en regels te maken. Dat vraagt ook voor uw financiering specialistische aandacht en expertise. Hiervoor hebt u een gesprekspartner nodig die zowel veel verstand heeft van bancaire zaken als van uw business.

Een deskundige die zich realiseert dat groei efficiënt ondernemen betekent. Een die weet waar de crux zit bij financieringssystemen in de agrarische branche: namelijk in het soort aflossingssysteem dat uw speelruimte en directe positie bepaalt. Bij Credion werken daarom precies die agrarisch specialisten die u nodig hebt. Stuk voor stuk allround ondernemers, met een agrarische bancaire achtergrond.

  1. Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau opent Credion vestiging in Helmond

Samenwerking

Credion Agrarisch Team Zuid werkt samen met onderstaande partner(s).

Nooijen Advies
Nooijen Advies is een onafhankelijk en objectief adviesbureau voor de food & agribusiness in de veehouderijsectoren en loonwerk. Gespecialiseerd in de dynamiek van een familiebedrijf. Wij leveren bedrijfsadvies en coaching van ondernemerschap.
Van Montfort & Van Dijck
Van Montfort & Van Dijck Bedrijf Advies Bureau is een adviesbureau dat zich met name toelegt op de advisering van de ondernemer en ondernemingen in het midden- en klein bedrijf. Bedrijfsadvies op maat!

Heeft u ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.