Tjeerd Kingma sluit zich aan bij Credion Deventer-Zutphen

Tjeerd Kingma sluit zich aan bij Credion Deventer-Zutphen

Foto (links naar rechts): Jitske Boerkamp, Tjeerd Kingma, Richard Buitink 

Op 2 september 2023 heeft Tjeerd Kingma zich als adviseur aangesloten bij Credion Deventer-Zutphen. Samen met Richard Buitink en Jitske Boerkamp zullen zij ondernemers in de regio Deventer en Zutphen adviseren naar de best passende financieringsoplossing voor hun bedrijf.

Tjeerd Kingma heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiele sector en weet inmiddels precies waar hij voldoening uit haalt namelijk, het helpen van ondernemers naar de best passende financieringsoplossing. 

Credion Deventer-Zutphen

Het werkgebied Deventer-Zutphen biedt volop kansen. “Ruim 30 jaar ben ik als adviseur voor het MKB werkzaam geweest in het bankwezen. Er is veel mogelijk in financieringsland en het is voor mij een uitdaging om zo veel mogelijk ondernemers te gaan ontzorgen bij hun zoektocht.” geeft Tjeerd Kingma aan.

Het Credion team in Deventer - Zutphen, bestaande uit: Richard Buitink en Jitske Boerkamp heeft Tjeerd hartelijk ontvangen en samen gaan ze er de komende jaren iets moois van maken.

Over Credion

Credion is een keten van ruim 50 vestigingen, verspreid over het hele land, die over ruim 100 verschillende geldbronnen beschikken. Door deze bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. 

Credion's credo luidt: “Credion realiseert uw bedrijfs− & vastgoedfinanciering. Ook bij uw huisbankier.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden in regio Deventer en Zutphen, neem dan gerust contact op met  (06 103 145 17) | tkingma@credion.nl, Richard Buitink (06 109 055 16) | rbuitink@credion.nl of Jitske Boerkamp (06 234 111 20) jboerkamp@credion.nl .