Vakantie of niet .. wij gaan gewoon door met het realiseren van financieringsoplossingen

Vakantie of niet .. wij gaan gewoon door met het realiseren van financieringsoplossingen

Namens heel Credion wensen wij u ......
een hele fijne vakantie!


Inmiddels zitten de eerste weken van de schoolvakanties er alweer op. Tijdens de vakantieperiode zijn de kantoren van Credion 'gewoon' geopend. Wilt u een adviesgesprek met één van onze adviseurs, dan is het wel verstandig vooraf een afspraak te maken (in verband met de kleinere bezetting). 

Klik hier voor een vestiging bij u in de regio

Passende financieringsoplossingen

Het afgelopen half jaar hebben wij weer vele ondernemers mogen helpen bij het realiseren van hun ambities. Of het nu gaat om een bedrijfsfinanciering, vastgoedfinancieringwerkkapitaal om te overbruggen, investerenovername en/of uitbreiding, wij hebben vele passende financieringsoplossingen weten te realiseren voor het MKB.

Klik hier voor een greep uit onze succesverhalen.

Credion adviseurs zijn de specialisten om uw financiering succesvol te realiseren. Wij staan dagelijks in contact met ruim 100 financiers om de actuele financieringsmogelijkheden voor u als ondernemer te organiseren. Met deze kennis kunnen we samen met u de juiste informatie samenstellen voor een succesvolle kredietaanvraag. Het kan met Credion. 

Samen ambities waarmaken

Wilt u weten waar voor u de kansen liggen? Neem vrijblijvend contact op voor een (kennismakings)gesprek met uw regionale Credion adviseur. Na dit gesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.

Credion realiseert bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Dus ook voor advies over de beste inrichting van uw zakelijke vastgoedfinanciering of verhuurhypotheek, kunt u contact met Credion opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.

--

TIP:
Online vergelijken en aanvragen:
de online Credion financieringsaanvraag 

Op Credion.nl kun je vanaf nu op een eenvoudige manier online kijken welke mogelijke financieringsoplossingen passen bij jouw plannen en ambities als ondernemer!

Hoe werkt het? 
Als klant geeft je aan wat je zoekt en deel je je voorkeuren. Vervolgens selecteren wij uit het gehele beschikbare assortiment van financieringen de opties die het beste passen. Wanneer je als klant aangeeft het aanvraagproces te willen starten, wordt de aanvraag met de bijbehorende gegevens bij de Credion adviseur in de regio neergelegd.

Persoonlijk contact
Dit betekent dat wij nog steeds persoonlijk bij je betrokken zijn. Ook tijdens het online aanvraagtraject staan onze adviseurs voor je klaar voor vragen en toelichting. Dit alles met als uiteindelijk doel om de best passende financieringsoplossing voor jouw onderneming te realiseren.

Online vergelijken en aanvragen