7e Editie Credion Financiering Netwerk Event wederom een succes!

7e Editie Credion Financiering Netwerk Event wederom een succes!

Ook dit jaar hebben we het weer mogen organiseren .... het MKB Financiering Event!

De afgelopen jaren heeft Credion een enorme groei doorgemaakt. Naast het aantal vestigingen door het hele land, hebben we vanuit Credion inmiddels toegang tot meer dan 100 verschillende bronnen van geld.  Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken ook crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. 

MKB Financiering Netwerk Event

Om de samenwerking tussen de verschillende aanbieders en de Credion-adviseurs te versterken en persoonlijk kennis te laten maken, organiseerde Credion op woensdag 10 mei 2023 de zevende editie van het MKB Financiering Netwerk Event. In het Van der Valk Hotel Houten waren ruim 100 adviseurs en meer dan 50 MKB-financiers aanwezig, waarmee deze zesde editie zeker een succes genoemd mag worden.

Bekijk hieronder een korte video impressie van deze middag:

New Business Radio

Dit jaar was ook New Business Radio aanwezig bij het event. In samenwerking met Fabienne de Vries hebben zij de impressievideo gemaakt.

Daarnaast is een mooie reportage gemaakt van het event. Op woensdag 19 juli 2023 van 11.00 - 12.00 uur blikten we bij Funding Your Business terug op het event.

Anno 2023 is het financieringslandschap versnipperd. Hoe financier jij jouw groei? Hoe maak je jouw ondernemers ambities waar? Vele wegen leiden naar een oplossing, maar hoe vind je door de bomen het bos? Fabienne de Vries gaat in gesprek met onder meer sprekers Edin Mujagic en Kirsten Rauwerda, Marloes Nijhuis van October, Dirk van den Beukel van NIBC, John Hoven van Credion Apeldoorn én Edwin ten Cate en Carlo van der Weg van Credion Associatie.

Mocht je het gemist hebben, luister hier de uitzending:

Meer weten?

Houd voor een eventueel vervolg van het Credion MKB Financiering Netwerk Event deze website in de gaten, volg ons op Facebook , Twitter en/of LinkedIn of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wilt u weten welke financieringsmogelijkheden er voor u zijn, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Credion vestiging.