Succesvolle samenwerking Credion en ING

Succesvolle samenwerking Credion en ING

Credion en ING zijn al vele jaren partners en hebben een nauwe samenwerking opgebouwd. Vooral in de huidige dynamische markt worden ondernemers uitgedaagd om goed na te denken over duurzame investeringen.

Als ondernemer is het begrijpelijk dat je daar hulp bij kunt gebruiken. Zowel de adviseurs van ING als jouw Credion adviseur spelen een belangrijke rol om
de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden. Door de nauwe samenwerking tussen Credion en ING kunnen zij elkaar snel en gemakkelijk vinden en
samenwerken.


Intermediair Zakelijk

Jouw Credion adviseur heeft direct toegang tot de Intermediair Zakelijk adviseurs van ING. Hierdoor kan jouw adviseur eenvoudig sparren over de haalbaarheid van jouw financieringsaanvraag. Of het nu gaat om de aankoop van een pand, de verbouwing van een bedrijfspand, een bedrijfsovername, het verduurzamen van je onderneming of de aanschaf van (elektrische) auto’s, bussen of machines, samen zoeken zij naar een passende oplossing.

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden die kunnen worden aangeboden, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Deze omvatten onder andere zakelijke leningen, rekeningcourant kredieten, leasing en groenfinanciering. 

 

Deskundig advies

Met de expertise en ervaring van de adviseurs van Credion en ING kun je erop vertrouwen dat je de best mogelijke financieringsoplossing voor jouw bedrijf krijgt. Als ondernemer is het belangrijk om te weten dat je niet alleen staat in deze uitdagende tijden. Door de samenwerking tussen Credion en ING kun je rekenen op deskundig advies en ondersteuning bij het vinden van de beste financieringsoplossing voor jouw bedrijf.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een Credion adviseur bij jou in de buurt

Foto: Edwin ten Cate (Credion), Erik van Vliet (ING), Arjen Hoekstra (ING),
         Philip Kruft (ING) en Jacob Nammensma (Credion)