Funding Your Business - Financieren met de crowd: CrowdFinance

Funding Your Business - Financieren met de crowd: CrowdFinance

Op vrijdag 2 juni 2023 om 11.00 uur is Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

Dit keer met als onderwerp: Financieren met de crowd: CrowdFinance

Te gast in deze uitzending zijn: Edwin ten Cate (Directeur Credion Franchise NL), Bas Denissen (Collin Crowdfund) en Kevin van Kempen (Credion Alphen aan den Rijn)

Luister vrijdag 2 juni mee!

Klik hier om naar de uitzending te gaan.

Funding Your Business

Elke eerste vrijdag van de maand hoor je tussen 11.00 en 12.00 uur de meest inspirerende items voor ondernemers.

Funding Your Business gaat over alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven. Met aandacht voor onder meer MKB Financiering, Vastgoed Financiering, innovatieve items zoals Crowdfunding, Factoring en Lease, en actualiteiten binnen de financieringsmarkt.

Met onze podcasts willen wij de luisteraar informeren en meenemen in de ontwikkelingen op de financieringsmarkt. Wat gebeurt er zoal op de financieringsmarkt, welke ontwikkelingen vinden plaats, wat zijn do's en dont's voor uw financieringsaanvraag en wat zijn veelgestelde vragen die wij tegen komen. In elke uitzending wordt ook een gastspreker uitgenodigd om dieper in te gaan op bijvoorbeeld actualiteiten en/of innovatie in de financieringsmarkt, alternatieve financieringsvormen, subsidies en/of andere zaken die van belang zijn bij bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Kijk ook eens op www.fundingyourbusiness.nl

Funding Your Business wordt mogelijk gemaakt door Credion - specialist in bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Direct de beste MKB Financiering?

Wilt u weten waar voor u de kansen liggen en welke financieringsoplossing voor uw bedrijf het beste passend is? Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen. Het kan met Credion.

Liever online vergelijken en aanvragen? Maak dan gebruik van de Credion Online Financieringsaanvraag:

Online vergelijken en aanvragen

New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.