Credion Nieuws | Zuid-Oost Brabant - mei 2022

Credion Nieuws | Zuid-Oost Brabant - mei 2022

Met veel genoegen bieden we u deze nieuwsbrief aan. Hierin zullen wij aan de hand van een aantal recente transacties een indruk geven van de verschillende financieringsmogelijkheden die Credion kan realiseren. Daarnaast gaat Jacco in op de snel toenemende digitalisering van financieringsaanvragen en -beoordeling en welke implicaties dat heeft voor de ondernemers.

Wij blijven groeien en komen graag met collega financieringsspecialisten in contact die geïnteresseerd zijn om onder de vlag van Credion hun klanten nog beter te kunnen adviseren.

Financieringscafé

Tot slot vragen wij u om alvast 1 juni 2023 in uw agenda te noteren. Dan zullen wij weer een financieringscafé voor intermediairs organiseren. Een aantal financiers zullen u dan bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het financieringslandschap aan de hand van een actueel  thema. Het belooft een boeiende middag te worden.

Meer weten?

Wij gaan graag met ondernemers en hun adviseurs in gesprek over de financieringsmogelijkheden die er zijn. Fysiek op locatie of online. Wij zien er naar uit, ook de komende maanden, weer met vele van jullie in gesprek te mogen gaan.

Henri (06 53 83 45 18), Jacco (0646 84 42 58), Joop (06 30 72 67 13) en John Dithmar (06 52 88 96 06)