Financieren anno 2023: Welke financieringen zijn mogelijk rondom bedrijfsmiddelen?

Financieren anno 2023: Welke financieringen zijn mogelijk rondom bedrijfsmiddelen?

Vorige week startten wij met onze nieuwe serie tips voor ondernemers. Vorige week vertelden wij meer over de “Groeifinanciering?

Volg ons op social media om geen tip te missen: Volg Credion op LinkedIn  Volg Credion op Twitter  Volg Credion op Facebook  Volg Credion op Instagram     

Deze week tip 2:

Welke financieringen zijn mogelijk rondom bedrijfsmiddelen?

Uitbreiding, vernieuwing of opstarten: er komt een moment dat je zult moeten investeren in bedrijfsmiddelen. Bijvoorbeeld in een wagenpark, machines of andere apparatuur. Als je zelf niet beschikt over genoeg middelen, dan kan een financiering uitkomst bieden.

Het huidige financieringslandschap is echter complex. Vol met mogelijkheden, maar niet per se overzichtelijk. Wij wijzen je graag de weg naar een bedrijfsfinanciering op maat.

Welke financieringen zijn mogelijk rondom bedrijfsmiddelen?

Bedrijfsmiddelen zijn kostbaar. Wij kijken voor u welke financieringsoplossing het beste past bij uw onderneming. Onze werkwijze kenmerkt zich juist door creatief te kijken naar álle mogelijkheden zoals bijvoorbeeld crowdfundingleaseinvesteerders of een van onze andere alternatieve financieringsmogelijkheden.

Wat is een goede looptijd voor financieringen van machines en wagenpark?

Wanneer u op zoek bent naar een financiering voor uw machines en/of wagenpark is het belangrijk om naast een juiste financiering ook na te denken over de looptijd van de financiering. Hierbij is het verstandig om de looptijd van uw financiering te matchen met de afschrijvingsduur van de machine. Op die manier is de lening afgelost op het moment dat de machine afgeschreven is en deze vervangen dient te worden.

Heb je vragen na deze tips? Of weten waar jouw kansen liggen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met jouw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet je wat jouw mogelijkheden zijn en waar jouw kansen liggen.

----

Geen tip missen? Volg ons op social media: