Financieren anno 2023: wanneer heb jij jouw financiering voor het laatst onder de loep genomen?

Financieren anno 2023: wanneer heb jij jouw financiering voor het laatst onder de loep genomen?

Vorige week startten wij met onze nieuwe serie tips voor ondernemers. Vorige week vertelden wij meer over de “Welke financieringen zijn mogelijk rondom bedrijfsmiddelen?

Volg ons op social media om geen tip te missen: Volg Credion op LinkedIn  Volg Credion op Twitter  Volg Credion op Facebook  Volg Credion op Instagram     

Deze week tip 3: 

Wanneer heb je jouw financiering voor het laatst onder de loep genomen?

De financiering van jouw onderneming is een cruciaal onderdeel voor de bedrijfsvoering. Net als jouw machines, wagenpark en medewerkers vraagt jouw bedrijfsfinanciering om regelmatig onderhoud en aandacht. Maar zeg eens eerlijk: wanneer heb jij jouw financieringsstructuur en -condities voor het laatst onder de loep genomen?

FinancieringsCheck

Om ervoor te zorgen dat jouw zakelijke financiering aan blijft sluiten op jouw plannen is het belangrijk de voorwaarden, condities en afspraken van de bestaande financiering(en) periodiek tegen het licht te houden. Doe de Credion FinancieringsCheck en je weet hoe jouw bedrijf ervoor staat, en misschien nog wel belangrijker, je weet wat de alternatieven zijn, mocht dit nodig zijn. Credion helpt jou hier graag bij. Vraag het kantoor in de regio naar de mogelijkheden.

Heb je vragen na deze tips? Of weten waar jouw kansen liggen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met jouw regionale Credion vestiging. Na dit (kennismakings)gesprek weet je wat jouw mogelijkheden zijn en waar jouw kansen liggen.

----

Geen tip missen? Volg ons op social media: