Zakelijke adviesorganisatie Credion opent vestiging in Nieuwleusen

Zakelijke adviesorganisatie Credion opent vestiging in Nieuwleusen

Foto: John Huzen en Michiel Smudde

Per heden kunnen ondernemers in de regio Vechtdal ook gebruik maken van de dienstverlening van Credion. Michiel Smudde is de initiatiefnemer van de Credion vestiging Vechtdal in Nieuwleusen. Samen met John Huzen zullen zij ondernemers in deze regio adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing voor hun bedrijf.

Michiel Smudde geeft aan: “Ondernemers blijven plannen maken om hun ambities waar te maken. Om die plannen waar te maken is vaak geld nodig. De bereikbaarheid en bereidwilligheid van banken nemen af, dus moet er naar alternatieven worden gezocht. Ondernemers weten dat er naast hun huisbankier tal van andere alternatieve financieringsmogelijkheden zijn. En bij deze zoektocht naar de beste financieringsoplossing adviseren wij hen graag.” 

“Echter, voegt John Huzen aan, “toegang tot bedrijfsfinanciering kan een belangrijke voorwaarde zijn voor een bedrijf om te investeren en te groeien, maar het is niet de enige uitdaging waar ondernemers dagelijks mee te maken krijgen. Dit jaar zijn gestegen kosten de belangrijkste uitdaging voor het mkb. Maar ook daar kunnen wij vanuit Credion in meedenken hoe deze kosten kunnen worden opgevangen.

Credion Vechtdal

De regio Vechtdal biedt volop kansen. “Als onafhankelijke adviseur kijken wij breder. Door toegang te hebben tot meer dan 100 verschillende financiers, zijn er volop mogelijkheden voor de ondernemer. Ons doel is om de toegang tot passende bedrijfs- en/of vastgoedfinancieringen in de regio fors te vergroten. Om hiermee ambities van ondernemers waar te kunnen maken”

Vanuit het kantoor aan de Burgemeester Backxlaan 248 in Nieuwleusen helpen wij u graag verder.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over meer dan 100 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. 

Wij helpen ondernemers aan de meest passende financiering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Michiel Smudde (06 10 95 10 69) of John Huzen (06 29 05 89 97) | vechtdal@credion.nl . Kijk ook eens op www.credion.nl voor meer informatie.