Credion Zuid-Hollandse Eilanden heeft 2e gecertificeerde financieringsspecialist

Credion Zuid-Hollandse Eilanden heeft 2e gecertificeerde financieringsspecialist

Met trots mogen we mededelen dat onze financieringsspecialist Jan van Eijk zijn certificaat als Erkend Financieringsadviseur MKB heeft behaald. Naast financieringsspecialist Ruud Gevers heeft onze vestiging nu met Jan twee gecertificeerde adviseurs. 

Het keurmerk van Stichting MKB Financiering omvat een gedragscode die toeziet op het geven van deskundig en professioneel advies, wat moet leiden tot het verstrekken van een passende financiering.

Profiel van de Erkend Financieringsadviseur MKB

De financieringsadviseur beschikt over voldoende specifieke, up to date kennis van het financieringsvak om MKB ondernemingen adequaat te analyseren en te adviseren om per individuele casus te komen tot de (op dat moment) beste c.q. best haalbare financieringsconstructie. Hij kent de markt van financieringsaanbod, zowel de aanbieders als hun producten en weet welke producten en aanbieders het best passen per specifieke casus. De Erkend Financieringsadviseur MKB beschikt over de vaardigheden om klantgericht te opereren en is in staat om als regisseur contacten te leggen, partijen te informeren en te overtuigen en overeenkomsten tussen partijen te realiseren. De Erkend Financieringsadviseur MKB opereert integer, dat wil zeggen dat hij het klantbelang centraal stelt, waarbij hij betrouwbaar, eerlijk, oprecht en onafhankelijk handelt.

Financieringsvragen?

Heeft u vragen op financieringsgebied? Neem vrijblijvend contact op met Credion Zuid-Hollandse Eilanden. We gaan graag samen met u op zoek naar een passende oplossing.