Bereid u voor met de Credion Financieringscheck

Bereid u voor met de Credion Financieringscheck

FINANCIERINGSCHECK VOOR ONDERNEMERS

De financiering van uw onderneming is een cruciaal onderdeel voor de bedrijfsvoering. Net als uw machines, uw wagenpark en uw medewerkers vraagt uw bedrijfsfinanciering om regelmatig onderhoud en aandacht. Maar zeg eens eerlijk: wanneer heeft u uw financieringsstructuur en -condities voor het laatst onder de loep genomen?

De markt voor zakelijke financieringen is nu meer en meer in beweging. Enerzijds door milde economische recessie en anderzijds door de ontwikkelingen op het gebied van rente en energiekosten. Wellicht een goed moment om eens naar uw financiele situatie te kijken of er kansen en mogelijkheden zijn.

Het kan met Credion!

Om ervoor te zorgen dat uw zakelijke financiering aan blijft sluiten op uw plannen is het belangrijk de voorwaarden, condities en afspraken van de bestaande financiering(en) periodiek tegen het licht te houden. Doe de Credion FinancieringsCheck en u weet hoe uw bedrijf ervoor staat, en misschien nog wel belangrijker, u weet wat de alternatieven zijn, mocht dit nodig zijn. Credion helpt ú hier graag bij.

FinancieringsCheck

Credion, de financieringsspecialist voor elke ondernemer, beschikt over de actuele informatie en mogelijkheden bij overheid, banken en alternatieve financiers om u hierbij te begeleiden en adviseren. De FinancieringsCheck van Credion geeft u:

  • Een objectief en compleet beeld van uw huidige bedrijfsfinanciering(en);
  • Inzicht in mogelijkheden én de noodzaak tot aanpassing van uw financiering;
  • Inzicht in mogelijke besparingen.

De FinancieringsCheck wordt daarna persoonlijk met u besproken.

Vraag hem nu aan!

De Credion FinancieringsCheck is maatwerk. Iedere onderneming is uniek en daardoor dus ook de financieringsstructuur en -condities. Informeer naar de interessante prijsstelling van de FinancieringsCheck bij de vestiging in uw regio.

U wilt meer weten!

Ga met uw financieringsspecialist om tafel (dit kan ook online uiteraard) en beoordeel wat voor u de beste resultaten geeft. Wilt u meer weten over de diensten van Credion, neemt u dan contact op met de vestiging bij u in de regio.

Credion realiseert bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Dus ook voor advies over de beste inrichting van uw zakelijke vastgoedfinanciering of verhuurhypotheek, kunt u contact met Credion opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.