De financiering van uw mkb-onderneming

De financiering van uw mkb-onderneming

Ondernemers willen vooruit met hun bedrijf. Ze zien kansen en zijn overtuigd van de mogelijkheden. Maar, om te investeren is geld nodig. Credion realiseert bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Of het nu gaat om nieuwe machines, werkkapitaal, uitbreiding van het wagenpark, bedrijfsovername, een verbouwing, aankoop bedrijfs- of beleggingspand of een herfinanciering. Het kan met Credion.

Het bedrijfsleven is volop in beweging en ondernemers blijven plannen maken. Ondernemers met een goed plan zijn kritischer over de invulling van hun
financieringsbehoefte. Ze weten dat er tegenwoordig naast hun huisbankier tal van andere alternatieven zijn. Bij deze zoektocht naar de beste financieringsoplossing adviseert Credion. “Als onafhankelijke en gecertificeerd adviseur kijken we breder. Daarbij zijn ook combinaties met andere financieringsvormen mogelijk om zo tot een ideaal plaatje te komen”, geeft Hans Horstink, financieringsspecialist Credion Doetinchem, aan.

Ambities waarmaken

“Wij denken creatief mee, begeleiden waar nodig en werken altijd op maat. Omdat wij met meer dan 100 geldverstrekkers werken, is er vaak meer mogelijk dan je denkt op het gebied van bedrijfs- of vastgoedfinanciering”, aldus Hans. “Eén interessante trend die we nu zien, is dat grootbanken steeds duidelijker keuzes maken wat ze wel en niet doen. Dat creëert ruimte voor alternatieve geldverstrekkers en kansen voor de mkb ondernemer. De banken zijn nog steeds open, maar een deel van het werk wat ze vroeger gratis voor je erbij deden, moet je nu uitbesteden.”

Best passende oplossing

Vooral de samenwerking tussen de klant en de adviseur is erg belangrijk. “Samen met de klant gaan wij op zoek naar de best passende oplossing naar aanleiding van de wensen en behoeften van de klant.” Belangrijk voor de ondernemer is te weten dat hun informatiebasis, cijfers, taxaties enz., op orde moet zijn om een kansrijk financieringstraject op te zetten. Hans: “Onze werkwijze is helder en transparant. We garanderen onafhankelijk advies en specialistische begeleiding bij het vinden van de best passende financiering. Of bij begeleiding en advies en zoeken naar alternatieve oplossingen bij probleemsituaties.”

Ruim vijftig vestigingen

Het gaat goed met Credion, de zakelijk financieringsspecialist voor mkb-ondernemers. In Nederland telt Credion ruim vijftig vestigingen met ruim honderd adviseurs en is Credion inmiddels ook in België actief. Credion's credo luidt: ‘Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor’.

Hans Horstink is in het bezit van het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB.

Wilt u weten wat Hans Horstink van Credion voor u kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www. credion.nl/doetinchem. Of neem contact op via  hhorstink@credion.nl / 06 1328 1973.

Klik hier voor de digitale versie in Oost Gelderland Business

Bron: Oost Gelderland Business, nr 5 2022 - 2023