Reken op Svea, jouw cashflowversneller

Reken op Svea, jouw cashflowversneller

Foto: Ronald van der Starre (CEO), Rutger van der Starre (COO), Arnold Nonnekes (partnermanager).

Binnen Credions netwerk draagt Svea Finans bij aan het realiseren van ondernemersambities. Hoe? Arnold Nonnekes (partnermanager Svea) legt uit: “Onze cashflowversneller vergroot direct de slagkracht van ondernemend Nederland. Want verkoop je je facturen aan Svea voor factoring? Dan krijg je ze meteen betaald.” Ondernemers profiteren hiermee zelfs van een 3-in-1 financiering:

• Direct een verantwoorde cashflow
• Je debiteuren op tijd beheerd
• 100% verzekerd van je geld

Arnold vervolgt: “Zo heft Svea direct de beperkingen van de rekening-courant op. En gebruikmaken van factoring is simpel. Je voldoet al met: nieuwe b2bfacturen,
voor afgeronde prestaties op kredietwaardige debiteuren.

Maatwerkoplossing: garandeer jouw inkoop

Maar is jouw situatie net anders? Dan zoeken we mogelijkheden. “Zo hadden onder andere Credionadviseurs aanvragen, waarbij er financieringsbehoefte was aan de inkoopzijde. Zij vroegen zich af of factoring hiervoor een oplossing kon bieden. Zo hebben we de maatwerkoplossing ‘inkoopgarantie met factoring’ ontwikkeld, als flexibel alternatief voor inkoopfinanciering. Waarmee jouw leverancier garantie krijgt dat Svea de inkoopfactuur voldoet en jij die grote opdracht wel kunnen aannemen. Adviseurs kunnen deze moderne werkwijze erg waarderen.”

Verbinden voor de beste oplossing

“In partnerrelaties hecht ik veel waarde aan wederkerigheid. Daarom verbinden wij ondernemers uit ons eigen distributiekanaal ook aan onze partners. Zeker richting Credion, aangezien zij het grootste netwerk heeft in geldverstrekkers. De afgelopen maand resulteerde dit in 2 leads richting Credion-adviseurs.”

Ook bracht Arnold onlangs 2 klanten met elkaar in contact. “Deze klant kwam via Credion IJmuiden en zocht zorgpersoneel. Laat een andere klant detacheerder zijn in deze sector. Ik besloot ze aan elkaar te koppelen. Zo bundelen we krachten, waardoor jij de beste oplossing krijgt voor jouw ondernemingsvraagstuk.”

Ook een snelle oplossing op maat ontvangen?

Schakel met een Credionadviseur bij u in de regio.