Credion Laren biedt financieringsoplossingen voor ondernemers

Credion Laren biedt financieringsoplossingen voor ondernemers

Per heden heeft Gerard van der Beek zich als adviseur aangesloten bij Credion. Hij zal ondernemers in de regio Laren e.o. adviseren naar de meest optimale financieringsoplossing voor hun bedrijf.

De markt voor zakelijke financieringen is nu meer en meer in beweging. Enerzijds door milde economische recessie en anderzijds door de ontwikkelingen op het gebied van rente en energiekosten. Maar ook in deze tijd blijven ondernemers plannen maken. Ondernemers met een goed plan zijn kritischer over de invulling van hun financieringsbehoefte. Ze weten dat er tegenwoordig naast hun huisbankier tal van andere alternatieven zijn. Bij deze zoektocht naar de beste financieringsoplossing adviseren wij hen. “Als onafhankelijke adviseurs kijken we breder. Daarbij zijn ook combinaties met andere financieringsvormen mogelijk om zo tot een ideaal plaatje te komen’ geeft Gerard van der Beek aan.

Credion Laren

Het werkgebied Laren biedt volop kansen. “Bij de zoektocht naar de meest optimale bedrijfsfinanciering adviseer ik ondernemers graag om hun ambitie waar te maken. Als onafhankelijke adviseur kijk ik breder. Door toegang te hebben tot meer dan 100 verschillende geldbronnen, zijn er volop mogelijkheden voor de ondernemer om zijn ambitie waar te maken,” geeft Gerard van der Beek aan.

Gerard van der Beek heeft reeds jaren ervaring in de financiële wereld.  “Vanwege mijn jarenlange ervaring met het adviseren in hypotheken (prive- en beleggingspanden) zijn de 100 verschillende geldbronnen die ik via Credion kan inzetten een goede aanvulling op mijn huidige dienstverlening” Vanuit zijn kantoor op de Vredelaan 49 in Laren helpt hij ondernemers graag verder.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 100 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfs- en vastgoedfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert uw bedrijfs− & vastgoedfinanciering. Ook bij uw huisbankier.”

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Gerard van der Beek – 06 51 82 76 61 | gmvanderbeek@credion.nl.