Bent u financieel klaar voor 2023?

Bent u financieel klaar voor 2023?

Voorziet u financiële problemen door hoge energiekosten en/of rente of heeft u vragen over uw zakelijke financiering? Wij denken graag met u mee over een passende oplossing. Credion adviseurs zijn de specialisten om uw financiering succesvol te realiseren.

Het zal u vast niet zijn ontgaan: niet alleen de energiekosten lopen op, maar ook de rente is de afgelopen periode erg hard gestegen. Door de hoge rente ervaart u hogere financieringslasten en heeft u minder geld over om te besteden aan uw onderneming. Rentestijging kan gezien worden als een ondernemersrisico. Maar hoe vang je dit risico op als ondernemer? 

Het is zoeken naar passende maatregelen en oplossingen voor de voortgang en ambities van uw bedrijf. De overheid biedt een steunmaatregel voor ondernemers die te maken hebben met extreem hoge energiekosten , maar biedt geen vangnet bij stijgende rente.

Het kan met Credion!

In deze onzekere tijd is het fijn voor u als ondernemer om geholpen te worden door een ervaren financieel adviseur. Credion werkt met ruim 100 partijen in de markt samen. Als de rente stijgt, zal deze bij elke financiële aanbieder naar verwachting toenemen. . Rente verlagen kunnen wij niet, maar wij kunnen u wél helpen om de beste partij te vinden, passende bij uw onderneming.

Doe de Credion FinancieringsCheck en u weet hoe uw bedrijf ervoor staat, en misschien nog wel belangrijker, u weet wat de alternatieven zijn, mocht dit nodig zijn. Credion helpt ú hier graag bij.

FinancieringsCheck

Om ervoor te zorgen dat uw zakelijke financiering aan blijft sluiten op uw plannen is het belangrijk de voorwaarden, condities en afspraken van de bestaande financiering(en) periodiek tegen het licht te houden. Credion, de financieringsspecialist voor elke ondernemer, beschikt over de actuele informatie en mogelijkheden bij overheid, banken en alternatieve financiers om u hierbij te begeleiden en adviseren.

De FinancieringsCheck van Credion geeft u:
-    Een objectief en compleet beeld van uw huidige bedrijfs- en vastgoedfinanciering(en);
-    Inzicht in mogelijkheden én de noodzaak tot aanpassing van uw financiering;
-    Inzicht in mogelijke besparingen.

Vraag hem nu aan!

De Credion FinancieringsCheck is maatwerk. Iedere onderneming is uniek en daardoor dus ook de financieringsstructuur en -condities. Informeer naar de interessante prijsstelling van de FinancieringsCheck bij de vestiging in uw regio.

Credion Financieringscheck - vestigingen

U wilt meer weten!

Ga met uw financieringsspecialist om tafel (dit kan ook online uiteraard) en beoordeel wat voor u de beste resultaten geeft. Wilt u meer weten over de diensten van Credion, neemt u dan contact op met de vestiging bij u in de regio .

Credion realiseert bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Dus ook voor advies over de beste inrichting van uw zakelijke vastgoedfinanciering (http://www.credion.nl/oplossingen/vastgoedfinanciering )of verhuurhypotheek, kunt u contact met Credion opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.