Credion Deventer-Zutphen kijkt terug op succesvol financieringscafé

Credion Deventer-Zutphen kijkt terug op succesvol financieringscafé

Op 27 september 2022 werd door Credion Deventer – Zutphen het tweede financieringscafé georganiseerd. Na het eerste succesvolle financieringscafé afgelopen 8 maart in Deventer is nogmaals een financieringscafé georganiseerd, maar deze keer op een mooie locatie in Zutphen .. het "Innovatiegilde Pakhuis Noorderhaven"!

Tijdens het Financieringscafé "Financieringsoplossingen voor het MKB" werd een enthousiaste groep van accountants, adviseurs en makelaars door Jitske Boerkamp en Richard Buitink op de hoogte gebracht van de verschillende financieringsoplossingen die er zijn en de laatste ontwikkelingen in het MKB financieringsland. In een informele sfeer kon kennis worden gemaakt met de mogelijkheden die wij als Credion kunnen bieden.

Financieringsproblematiek

Het adviseren van ondernemers wordt met de dag complexer. Toch verwachten ondernemers een vlot en actueel antwoord, ook op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringsvraagstukken.

Uit de vele vragen tijdens de interactieve presentatie bleek een herkenning in de financieringsproblematiek voor ondernemers. En zeker ook een grote betrokkenheid van deze groep bij haar eigen klanten.

Het financieringscafé was de utgewezen plek om de banden weer te kunnen aanhalen met deze groep pleitbezorgers en antwoord te geven op de financieringsvraagstukken die spelen.

Meer weten?

Heeft u vragen over de financieringsoplossingen via Credion? of wilt u als ondernemer weten waar voor u de kansen liggen? Neem contact op met de financieringsspecialisten van Credion Deventer-Zutphen: Jitske Boerkamp (06 23 41 11 20) of Richard Buitink (06 10 90 55 16) voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.