6e Editie Credion Financiering Netwerk Event wederom een succes!

6e Editie Credion Financiering Netwerk Event wederom een succes!

Na 3 jaar ons MKB Financiering Event niet kunnen organiseren door Corona was het op 28 juni 2022 weer zover!

De afgelopen jaren heeft Credion een enorme groei doorgemaakt. Naast het aantal vestigingen door het hele land, hebben we vanuit Credion inmiddels toegang tot meer dan 100 verschillende bronnen van geld.  Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken ook crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. 

MKB Financiering Netwerk Event

Om de samenwerking tussen de verschillende aanbieders en de Credion-adviseurs te versterken en persoonlijk kennis te laten maken, organiseerde Credion op dinsdag 28 juni 2022 de zesde editie van het MKB Financiering Netwerk Event. In het Van der Valk Hotel Houten waren ruim 100 adviseurs en meer dan 50 MKB-financiers aanwezig, waarmee deze zesde editie zeker een succes genoemd mag worden.

Bekijk hieronder een korte video impressie van deze middag:

New Business Radio

Dit jaar was ook New Business Radio aanwezig bij het event. In samenwerking met Fabienne de Vries hebben zij de impressievideo gemaakt.

Daarnaast is een mooie reportage gemaakt van het event. Op woensdag 20 juli 2022 van 15.00 - 16.00 uur blikten we bij Funding Your Business terug op het event.

Voor degene die het gemist hebben ... vrijdag 5 augustus van 11.00 - 12.00 uur kun je nogmaals meeluisteren. Klik hier om naar de uitzending te gaan.

Beluister hieronder de reportage:

 

Meer weten?

Houd voor een eventueel vervolg van het Credion MKB Financiering Netwerk Event deze website in de gaten, volg ons op Facebook , Twitter en/of LinkedIn of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wilt u weten welke financieringsmogelijkheden er voor u zijn, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Credion vestiging.