Nieuwsbrief Credo, jaargang 22, nummer 1

Nieuwsbrief Credo, jaargang 22, nummer 1

Credion adviseurs zijn de specialisten om uw financiering succesvol te realiseren. Wij staan dagelijks in contact met ruim 100 financiers om de actuele financieringsmogelijkheden voor u als ondernemer te organiseren. Met deze kennis kunnen we samen met u de juiste informatie samenstellen voor een succesvolle kredietaanvraag. Het kan met Credion.

Nieuwsbrief Credo

In deze nieuwsbrief geven wij u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder ander een aantal praktijkcases en komt onze samenwerkingspartner AltFin aan het woord.

Klik hier voor de digitale nieuwsbrief

Weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar de best passende financieringsoplossing voor uw bedrijf. Ook bij uw huisbankier zijn nog steeds mogelijkheden een financiering te regelen. Door onze kennis, grootte en goede relatie met geldverstrekkers zijn wij in staat om betere voorwaarden te bedingen. Ook bij úw huisbankier. Binnenkort ook voor u?

Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.