Grip op je financiën: Weten waar je kansen liggen?

Grip op je financiën: Weten waar je kansen liggen?

Omdat wij als geen ander weten dat ondernemers altijd goede en handige tips kunnen gebruiken als het aankomt op financiële zaken en financiële vaardigheden. Zijn wij eind maart 2022 gestart met onze nieuwe serie tips voor ondernemers: Grip op je financiën. 5 weken lang hebben wij elke week een tip gegeven voor ondernemers.

Onderstaand nog even de tips op een rijtje:

Tip 1 => Welke financieringen zijn mogelijk rondom bedrijfsmiddelen? 

Tip 2 => Wanneer heeft u uw financiering voor het laatst onder de loep genomen? 

Tip 3 => Hoeveel tijd besteed u aan debiteurenfinanciering? 

Tip 4 => Beperkt de (corona) aflosverplichting uw groeivermogen?

Tip 5 => Zakelijke vastgoed financieren

 

Heeft u financieringsvraagstukken?
Of wilt u weten waar voor u de kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het niet altijd duidelijk welke financieringsvorm voor u het meest geschikt is. Wij helpen u hier graag bij. Daarnaast zijn altijd op zoek naar de best passende financieringsoplossing voor uw bedrijf. Ook bij uw huisbankier zijn nog steeds mogelijkheden een financiering te regelen. Door onze kennis, grootte en goede relatie met geldverstrekkers zijn wij in staat om betere voorwaarden te bedingen. Ook bij úw huisbankier. Binnenkort ook voor u?

Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

----

Geen tip missen? Volg ons op social media: