Bij Credion Haaglanden, Delfland & Westland draait alles om samenwerken

Bij Credion Haaglanden, Delfland & Westland draait alles om samenwerken

Credion Haaglanden, Delfland & Westland is een professionele partner voor het financieren van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. “Bij ons draait alles om samenwerken”, stelt Marco de la Rie financieel adviseur/accountmanager bedrijfsfinancieringen bij Credion Haaglanden, Delfland & Westland.

Best passende oplossing

Doel van Credion is om in samenwerking met financieringspartners de scherpste tarieven en voorwaarden aan te kunnen bieden aan haar klanten. “Vooral de samenwerking tussen de klant en de adviseurs is erg belangrijk”, geeft Marco aan. “Samen met de klant gaat de adviseur op zoek naar de best passende oplossing naar aanleiding van de wensen en behoeften van de klant.”

Meer dan 130 samenwerkingen

Credion werkt samen met praktisch alle banken en financiële instellingen binnen Nederland. In Nederland heeft Credion meer dan 130 samenwerkingen. “Op die manier kunnen wij met Credion ambitieuze ondernemers in het MKB altijd voorzien van een passende financiering”, aldus Marco.

Voorbeeld

Een klant van Credion Haaglanden, Delfland & Westland kreeg onlangs van zijn huisbankier te horen dat zijn vastgoedportefeuille niet langer binnen het financieringsbeleid paste en dat de klant moest vertrekken. De betreffende vastgoedportefeuille telt elf mooie objecten gelegen in stedelijk gebied, bestaande uit kantoren, winkels en verhuurde woningen met een stabiele huurstroom.

Namens Credion Haaglanden, Delfland & Westland is Marco voor deze vastgoedondernemer op zoek gegaan naar een passende oplossing. Een partij die vertrouwen heeft in een mooie mix van courant vastgoed, was de gewenste oplossing. “Uiteindelijk is de herfinanciering na een prettige samenwerking tussen Credion, de klant en RNHB, een vastgoedbelegger, tot stand gekomen.”

Meer informatie vind je via www.credion.nl/denhaag en www.beleggershypotheek.nl.

Bron: Into Business | mei 2022