Grip op je financiën: wanneer heeft u uw financiering voor het laatst onder de loep genomen?

Grip op je financiën: wanneer heeft u uw financiering voor het laatst onder de loep genomen?

Vorige week startten wij met onze nieuwe serie tips voor ondernemers. Vorige week vertelden wij meer over de Welke financieringen zijn mogelijk rondom bedrijfsmiddelen?

Deze week tip 2: 

Wanneer heeft u uw financiering voor het laatst onder de loep genomen?

De financiering van uw onderneming is een cruciaal onderdeel voor de bedrijfsvoering. Net als uw machines, uw wagenpark en uw medewerkers vraagt uw bedrijfsfinanciering om regelmatig onderhoud en aandacht. Maar zeg eens eerlijk: wanneer heeft u uw financieringsstructuur en -condities voor het laatst onder de loep genomen?

FinancieringsCheck

Om ervoor te zorgen dat uw zakelijke financiering aan blijft sluiten op uw plannen is het belangrijk de voorwaarden, condities en afspraken van de bestaande financiering(en) periodiek tegen het licht te houden. Doe de Credion FinancieringsCheck en u weet hoe uw bedrijf ervoor staat, en misschien nog wel belangrijker, u weet wat de alternatieven zijn, mocht dit nodig zijn. Credion helpt ú hier graag bij.

Meer weten? Of wilt u weten waar uw kansen liggen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.

----

Geen tip missen? Volg ons op social media: