Dag oud, hallo nieuw!

Dag oud, hallo nieuw!

Namens heel Credion wensen wij u ......
een goed, gezond en succesvol 2022!


Wat weer een hectisch jaar! Door Corona en haar maatregelen is het jaar voor veel ondernemers anders gelopen. Ook in deze hectische tijd heeft Credion veel succesvolle financieringen gerealiseerd. Of het nu gaat om werkkapitaal om te overbruggen, investeren, overname en/of uitbreiding, wij hebben vele passende financieringsoplossingen weten te realiseren voor het MKB.

Klik hier voor een greep uit onze succesverhalen.

Credion adviseurs zijn de specialisten om uw financiering succesvol te realiseren. Wij staan dagelijks in contact met ruim 100 financiers om de actuele financieringsmogelijkheden voor u als ondernemer te organiseren. Met deze kennis kunnen we samen met u de juiste informatie samenstellen voor een succesvolle kredietaanvraag. Het kan met Credion. Ook in deze tijd!

Samen ambities waarmaken

Credion is gedreven om ook in 2022 ondernemers te begeleiden in het waarmaken van hun ambities! Wilt u weten waar voor u de kansen liggen? Neem vrijblijvend contact op voor een (kennismakings)gesprek met uw regionale Credion adviseur. Na dit gesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.

Credion realiseert bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Dus ook voor advies over de beste inrichting van uw zakelijke vastgoedfinanciering of verhuurhypotheek, kunt u contact met Credion opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.