Credion Leiden groeit door

Credion Leiden groeit door

Foto: Marc Hoekstra (Credion Bollenstreek), Mikel de Jong en Daniël van Egmond (Credion Leiden)

Onlangs is Mikel de Jong toegetreden als financieringsspecialist bij Credion Leiden en Credion Bollenstreek. Samen met Daniël van Egmond en Marc Hoekstra zal hij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

De markt voor zakelijke financieringen is volop in beweging. Enerzijds door de ontwikkelingen bij banken en alternatieve financiers, anderzijds door de Corona maatregelen. Inmiddels heeft Credion, naast afspraken met de grootbanken, de beschikking over een netwerk van meer dan 100 (alternatieve) financieringspartijen voor het bedrijfsleven. Dus er zijn nog volop financieringsmogelijkheden.

Uitbreiding

Daniël van Egmond geeft aan: “Door aanhoudende groei is naar uitbreiding van het Credion team gezocht. Het werkgebied Leiden en Bollenstreek biedt volop kansen. Wij hebben de afgelopen jaren al vele ondernemers mogen adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing. Door uitbreiding kunnen wij nog meer ondernemers van dienst zijn.”

Mikel de Jong heeft ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening en een groot netwerk in Leiden en Katwijk. Vanuit Leiden zal hij ondernemers adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossingen.

Mikel de Jong geeft aan: “De laatste jaren merkte ik dat het door strikte regelgeving en standaardisering, steeds uitdagender werd om mooie, vaak maatwerk, plannen van ondernemers te financieren, ondanks dat er veel geld in de markt beschikbaar is. Door me nu aan te sluiten bij Credion Leiden en Bollenstreek kunnen we niet alleen een groot marktgebied aan, maar ook uit veel meer financiële bronnen putten dan alleen bancair, om die plannen te realiseren.”

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over meer dan 100 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met één van de adviseurs van Credion Leiden via telefoon (071) 301 60 16 of mail leiden@credion.nl . Kijk ook eens op http://www.credion.nl voor meer informatie.