Einde Corona steunpakketten per 1 oktober 2021

Einde Corona steunpakketten per 1 oktober 2021

De Nederlandse overheid stopt per 1 oktober met de steunmaatregelen die de afgelopen anderhalf jaar de Nederlandse economie zoveel mogelijk door de coronacrisis hebben geholpen. Dit betekent dat de regelingen NOW, TVL, Tozo, TONK en diverse fiscale maatregelen vanaf die datum niet worden verlengd.

Tijd dus om de (financiële) balans op te maken en wellicht ook op zoek te gaan naar (her)financiering. Een groot deel van de ondernemers moet (een deel van) de NOW voorschotten en andere subsidies terugbetalen. Ook de belastingdienst zal om de hoek komen voor de uitgestelde belastingen. Uitstel is echter geen afstel en deze uitgestelde belastingen zullen wel voldaan moeten worden.

Klik hier voor meer info over de nog bestaande regelingen.

Hoe als ondernemer nu verder?

Credion adviseurs zijn de specialisten om uw financiering succesvol te realiseren. Wij staan dagelijks in contact met ruim 120 financiers om de actuele financieringsmogelijkheden voor u als ondernemer te organiseren. Met deze kennis kunnen we samen met u de juiste informatie samenstellen voor een succesvolle kredietaanvraag.

Heeft u advies of hulp nodig? Wij staan u graag bij als uw financieringsspecialist. Neem vrijblijvend contact op met een Credion adviseur bij u in de buurt.