October en Credion ontwikkelen Snelkrediet Scan

October en Credion ontwikkelen Snelkrediet Scan

Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk dat het midden- en kleinbedrijf over voldoende liquiditeit kan blijven beschikken. Snel duidelijkheid krijgen over een financieringsaanvraag kan voor MKB’ers van cruciaal belang zijn. Om de zoektocht naar financiering zo eenvoudig mogelijk te maken, ontwikkelde October in samenwerking met Credion de October Snelkrediet Scan. Naast razendsnelle duidelijkheid, ontvangt de ondernemer hierbij ook nog eens een korting en de flexibiliteit om vervroegd terug te betalen!

Binnen 2 minuten duidelijkheid

Door de Snelkrediet Scan kan de Credion adviseur ondernemers nog sneller helpen. Aan de hand van een aantal korte vragen kan de Credion adviseur duidelijkheid geven of een ondernemer wel of niet in aanmerking komt voor een Corona Snelkrediet of een October Snelkrediet.

Mocht de ondernemer in aanmerking komen, dan ontvangt deze - in het kader van het 20 jarig bestaan van Credion - een extra korting.

Voor welke ondernemers is het October Snelkrediet?

Met het Snelkrediet helpen we elke ondernemer met een financiering tot 250.000 euro.

  • Het Corona Snelkrediet is voor ondernemers die zijn geraakt door de coronacrisis met leningen tot 200.000 euro, ook als er verlies is gemaakt in 2020. Hierbij wordt de BMKB-C garantie ingezet.
  • Het October Snelkrediet is voor ondernemers met gevestigde bedrijven (> 5 jaar) voor leningen tot 250.000 euro met een looptijd tot 36 maanden.

Meer weten?

De Snelkrediet Scan is maatwerk. Iedere onderneming is uniek en daardoor dus ook de financieringsoplossing. Neem vrijblijvend contact op met uw regionale Credion vestiging. Na een (kennismakings)gesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen.

                               Snelkrediet Scan
-----

October

Helpt Europese bedrijven te groeien. Onze missie is om ondernemingen in staat te stellen te groeien door hun financiering te vereenvoudigen en te democratiseren. October werd eind 2014 in Frankrijk opgericht, onder de naam Lendix, dankzij nieuwe regelgeving die het bankmonopolie op leningen voor het MKB (Midden- en kleinbedrijf) openbrak. Vandaag de dag is October hét platform voor MKB-financieringen in continentaal Europa en is actief in Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland en Duitsland.