Samen gaan we Voor de Groei

Samen gaan we Voor de Groei

Foto: Harald van Enkhuijzen Bart Vemer Vera van Kesteren en Ivo Feeke

Steeds meer adviseurs van Credion weten de weg naar Voordegroei te vinden. Wat maakt Voordegroei zo’n aantrekkelijk alternatief in financieringsland? Wij brengen MKB en vermogen samen.

Voordegroei is er voor ondernemers die financiering zoeken om hun groeiambities te realiseren én volledige zeggenschap over hun onderneming willen houden. Wij richten ons op bedrijven die klaar zijn voor de volgende stap in de ontwikkeling.’, aldus Ivo Feeke, Commercieel Directeur Voordegroei. Voordegroei heeft grote institutionele beleggers achter zich staan en daarmee beschikken wij over een omvangrijk vermogen om financieringen direct te verstrekken. Als niet bancaire financier, kunnen wij snel schakelen en leveren wij maatwerk bij elke financiering. Wij zijn zowel vervangend als aanvullend op financieringen door banken en zijn in staat om verder te kijken dan deze traditionele financieringspartijen.

Fresh Dutch SME Fund

In januari 2021 is het Fresh Dutch SME Fund gelanceerd, een gezamenlijk initiatief van Voordegroei, De Goudse Verzekeringen en OHV Vermogensbeheer. Dat fonds biedt veel voordelen voor de ondernemer. Zodra de financieringsaanvraag is goedgekeurd, is de ondernemer verzekerd van passende financiering uit dit MKB-leningenfonds.

Samen met Credion

De samenwerking tussen Voordegroei en Credion biedt voor u als ondernemer voordelen. Een Credion adviseur weet als geen ander wat er speelt bij u als ondernemer en kent uw behoeften. Dat schakelt wel zo prettig, voor ons maar zeker ook voor de ondernemer. Het traject van de aanvraag en afhandeling van de financiering bij Voordegroei is een gestroomlijnd proces, zodat iedereen precies weet waar hij aan toe is. Als niet bancaire financier, kunnen wij snel schakelen en leveren wij maatwerk bij elke financiering. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor financieringen vanaf € 250.000. Wij bemiddelen uitsluitend in vreemd vermogen voor MKB-bedrijven met een gezond toekomstperspectief. Hierbij sluiten wij geen enkele sector uit. Wij praten graag met u verder om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Groeiambities?

Samen helpen wij u verder. Neem contact op met een Credion adviseur bij u in de regio om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.