Funding Your Business - Jubileum Credion en ontwikkelingen in de markt

Funding Your Business - Jubileum Credion en ontwikkelingen in de markt

Op vrijdag 2 april 2021 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

Dit keer een feestelijke editie van Funding Your Business. Credion bestaat namelijk twintig jaar. Fabienne de Vries praat in deze uitzending met vijf gasten over het jubileum en over de laatste ontwikkelingen van de financieringsmarkt.

Digitaal te gast in deze uitzending zijn: Carlo van der Weg, directeur van Credion Associatie; Edwin ten Cate, manager operations bij Credion Associatie; Annemieke Schoonderwoerd, co-owner van Mogelijk Vastgoedfinancieringen en Frank Geelhoedt, adviseur bij Credion Rotterdam Rijnmond. Ook komt ondernemer de heer H.S. Anand van BSA Group aan het woord over zijn ervaringen en toekomstverwachtingen  

Funding Your Business

Elke eerste vrijdag van de maand hoor je tussen 11.00 en 12.00 uur de meest inspirerende items voor ondernemers.

Funding Your Business gaat over alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven. Met aandacht voor onder meer MKB FinancieringVastgoed Financiering, innovatieve items zoals CrowdfundingFactoring en Lease, en actualiteiten binnen de financieringsmarkt.

Met onze podcasts willen wij de luisteraar informeren en meenemen in de ontwikkelingen op de financieringsmarkt. Wat gebeurt er zoal op de financieringsmarkt, welke ontwikkelingen vinden plaats, wat zijn do's en dont's voor uw financieringsaanvraag en wat zijn veelgestelde vragen die wij tegen komen. In elke uitzending wordt ook een gastspreker uitgenodigd om dieper in te gaan op bijvoorbeeld actualiteiten en/of innovatie in de financieringsmarkt, alternatieve financieringsvormen, subsidies en/of andere zaken die van belang zijn bij bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Kijk ook eens op www.fundingyourbusiness.nl

Funding Your Business wordt mogelijk gemaakt door Credion - specialist in bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Uitzending gemist!

Beluister hieronder de podcast of neem een kijkje op de site van Funding Your Business.

 

Direct de beste MKB Financiering?

Wilt u weten waar voor u de kansen liggen en welke financieringsoplossing voor uw bedrijf het beste passend is? Laten we eens kennismaken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met uw regionale Credion vestiging. Na dit kennismakingsgesprek weet u wat uw mogelijkheden zijn en waar uw kansen liggen. Het kan met Credion.

New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.