Credion Drechtsteden zet groei door

Credion Drechtsteden zet groei door

Foto: Dick de Jong en Liesbeth Fong

De onafhankelijke zakelijke financieringsspecialist Credion Drechtsteden breidt haar slagkracht verder uit. “In de regio Drechtsteden is een sterke behoefte aan specialistisch advies en begeleiding bij het realiseren van zakelijke financieringen”, stelt Dick de Jong, senior partner van Credion Drechtsteden. Daarom is Liesbeth Fong per 1 juni 2021 toegetreden als adviseur bij Credion Drechtsteden.

Na ruime jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening heeft Liesbeth besloten om zich als adviseur aan te sluiten bij Credion Drechtsteden. Samen met Dick de Jong en Hans van Dienst zal zij bedrijfsfinancieringen gaan realiseren voor ondernemers. 

“Precies 40 jaar geleden begon ik op 1 juni met mijn eerste werkdag in de financiële sector. Ik heb altijd de stille wens gehad om voor mijzelf te beginnen, nu ga ik die stap nemen. Ondernemen is dromen, durven, doen en doorzetten! Ik wil ondernemers graag verder helpen, zodat zij hun dromen en doelen kunnen realiseren. Dat gaat verder dan alleen de cijfers en een goed bedrijfsplan. Bij elke aanvraag kijk ik ook naar de motivatie, het enthousiasme en de passie van de ondernemer. Dit geeft mij een compleet beeld bij het zoeken naar de juiste oplossing. Die oplossing kan ik realiseren via Credion.”

Passende financieringsoplossing

Met de stap naar Credion gaat Liesbeth haar kennis gebruiken om klanten te begeleiden bij bedrijfsmatige financieringsvraagstukken. Door de snel veranderende marktomstandigheden en het groot aantal financiers wordt het voor ondernemers steeds lastiger om zelf de juiste partijen aan hun financieringsvraagstuk te koppelen. De Credion adviseur heeft het totale speelveld inzichtelijk en werkt daarbij samen met ruim 100 verschillende geldverstrekkers. Het overzicht, de ervaring en het spreken van de taal van de ondernemer en van de geldverstrekker, in combinatie met een sterke persoonlijke begeleiding, leidt veelal tot een passende financieringsoplossing.


Foto: Hans van Dienst en Liesbeth Fong

Credion

Credion is een keten van ruim 50 over het land verspreide vestigingen, die over meer dan 100 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Dick de Jong (06-22517524), Liesbeth Fong (06-19570562) of Hans van Dienst (06-50698637) of mail naar drechtsteden@credion.nl. Kijk ook eens op www.credion.nl voor meer informatie.