Credion 20 jaar: wie jarig is trakteert

Credion 20 jaar: wie jarig is trakteert

Op 1 april 2001 betrad Credion als nieuwe speler de financieringsmarkt. Gedurende die twintig jaar is er veel veranderd in de financiële wereld en heeft Credion zich ontwikkeld tot dé financieringsspecialist voor bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Credion neemt alle zorg uit handen van de ondernemer voor het realiseren van de meest optimale financieringsoplossingen. Carlo van der Weg: “De reden waarom wij ooit met Credion zijn gestart, is vandaag de dag nog steeds actueel. Veel ondernemers die een bedrijfsfnanciering en/of vastgoedfinanciering zoeken, gaan vaak eerste praten bij hun ‘huisbank’. Als zij er daar niet in slagen om een financiering te krijgen, weten zij vaak niet dat er ook nog andere mogelijkheden zijn om hun plannen te realiseren.

Bij Credion hebben wij die kennis in overvloed en vinden we dat een ondernemer zich moet richten op het ondernemen en zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste financiering.”

Credion bestaat 20 jaar!

20 jaar is een prachtige periode, trots zijn wij op onze franchisenemers/adviseurs, samenwerkingspartijen en de vele ambities die we voor het MKB hebben kunnen waarmaken.

Wie jarig is trakteert!

Om ons jubileum te vieren bieden wij u een gratis Credion Financieringscheck aan. Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Neem dan vóór 1 oktober 2021 contact op met de Credion adviseur bij u in de regio.